Coaching & Lichaamswerk

Tao Touch Balans is een coaching- en healingtraject bestaande uit zes sessies waarin je een bewustwordingsreis aangaat door datgene wat jou op dit moment belemmert om met beide benen volledig en stevig in het leven te staan. Je legt met respect een vinger op de zere plek zodat je kunt herstellen vanuit jouw fundament.

Het zijn juist de fundamentele veranderingen die blijvend resultaat geven. Hier neem je met compassie zelfverantwoording. Dit betekent dat je niet langer de schuld bij jezelf of bij de buitenwereld legt maar juist jouw leven (weer) in eigen handen neemt.

De sessies hebben in essentie het doel om het bewuste contact met jouw levensstroom en lichaam te herstellen waardoor je de signalen van het lichaam beter zult aanvoelen en hierop gerichter kunt reageren. Daarnaast maakt het beperkende patronen inzichtelijk zodat je dit kunt omzetten naar een meer pro-actieve en bewuste(re) manier van leven.

 

Heb je behoefte aan meer fysieke, emotionele e/o energetische balans? Ervaar je misschien beperkende overtuigingen die je weerhouden om echt in jouw leven aanwezig te zijn? Tao Touch Balans brengt lichaamsgerichte/ shiatsu, intuïtieve coaching samen met 1 helende opstelling.

In de sessies komen diverse behandelvormen samen om je precies die ondersteuning te bieden die nodig is voor het herstel van jouw persoonlijke balans. Iedere sessie is weer anders, het wordt echt op maat gemaakt voor jou. Zo krijg je helder inzicht hoe je meer ruimte kunt creëren. Voor meer achtergrondinformatie met betrekking tot het coachingstraject en opbouw van het programma lees hier dan verder.

 

Oriëntatie: Voorafgaand aan de afspraak hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende behandeling is. Indien een andere behandeling nu beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Wil je vanuit respect voor jezelf deze reis aan te gaan? Is jouw antwoord hierop volmondig ja en herken jij jezelf in één of meerdere vragen hieronder, maak dan vandaag nog een afspraak.

  • Ben je het contact met jezelf kwijt?

  • Voel jij je teleurgesteld in jezelf e/o jouw lijf en de situatie waarin jij je bevindt?

  • Ervaar je de indrukken vanuit de wereld regelmatig als overweldigend?

  • Is jouw huidige fysieke/ emotionele/ energetische bandbreedte smaller dan je zou willen?

  • Wens je krachtiger in het leven te staan en ben je bereid eerlijk naar alle omstandigheden te kijken?

  • Wil je, in een heldere, veilige en motiverende setting hiermee gericht aan de slag gaan?