Wat is de Rite van de Baarmoeder & wat doet het?

 

De Rite van de Baarmoeder (ook wel Womb Rite, Womb Healing of de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong heeft bij de junglesjamanen in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen.

 

Ze helpen ons herinneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.' Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons voor zijn gegaan helen. Op deze manier geven we ook heling aan Moeder Aarde.

 

De rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de Womb Keeper(s) naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Na ontvangst van de inwijding ben je zelf een Womb Keeper en mag je als vrouw de rite verder delen. Na de inwijding is het van belang dat je regelmatig met de baarmoeder rite werkt waardoor de baarmoeder verder kan helen en krachtiger wordt.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Rite van de Baarmoeder te ontvangen. Kijk verder bij de workshops voor meer informatie.

 

Voor wie is de rite bedoeld?

 

De inwijding is zowel voor vrouwen als mannen bedoeld aangezien wij allemaal verbonden zijn met een voorouderlijke vrouwenlijn. Mannen kunnen middels de rite die lijn helpen healen, ze maken meer contact met hun eigen vrouwelijke energie en kunnen zo zelf trauma's, pijn en angst transformeren zoals dat ook van toepassing is voor vrouwen.

 

Het is alleen aan de vrouw voorbehouden om, na ontvangst van de Rite van de Baarmoeder, de inwijding zelf verder te delen met andere vrouwen en mannen.

Vrouwen wiens baarmoeder is verwijderd kunnen de inwijding uitstekend ontvangen (én doorgeven) omdat de energie van de baarmoeder nog altijd aanwezig is.

 

Attentie: De inwijding is zacht en voor een ieder geschikt echter ik houd aan, voor zwangere vrouwen, om de rite pas na de eerste trimester van de zwangerschap te ontvangen.

Zit je in een IVF traject en verwacht je ten tijde van de inwijding een terugplaatsing? Het is dan eveneens raadzaam om te wachten. Neem bij vragen of onduidelijkheid vooral eerst contact met mij op.

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Wil je meer informatie, ontdekken wat de Womb Rite voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Herkomst Rite van de Baarmoeder

 

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

 

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's, die ze tijdens haar leven in Chili had opgebouwd, in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

 

Ze studeerde en werkte toen al aan de school van de The Four Winds. Vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

 

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website van Marcella Lobos en de Rite of the Womb.