De Lemniscaat Healing

De Lemniscaat is een next level opstelling waarin jouw persoonlijke balans van licht en schaduw wordt herstelt. Stap voor stap omarm je datgene wat je op dit moment voor je gevoel (nog) uitdaagt. Durf jij je plaats in te nemen door authentiek jezelf te zijn? Vol je licht te laten stralen door je schaduwstukken met liefde te omarmen?

Tijdens de opstelling staat de energie van het nulpunt centraal: dit heeft een verbindende en balancerende werking. Het brengt je terug naar de kern van je natuurlijke essentie en de bron van je ziel. Dit is letterlijk thuiskomen zowel op fysiek niveau, alsook mentaal als energetisch. Dit betekent dat de ervaringen, aangeleerd gedrag en pijnstukken die je weerhouden om je meest authentieke leven te omarmen (verder) helder worden. Je kijkt jezelf met liefde in de ogen en ervaart waar jij jezelf (nog) tegenhoudt. Je gaat hierin een diepe ontspanning vinden want niets is namelijk wat het lijkt.

Je wordt bij de lemniscaat healing liefdevol uitgenodigt de oordeelloze toeschouwer van je eigen leven te worden en de liefhebbende ouder van je innerlijke kind. In een open, ondersteunende en veilig bedding krijg je allereerst inzicht in de ervaringen die je mogelijk als bevreemdend, beperkend of als beklemmend hebt ervaren. De (energie)patronen worden met respect, vanuit healing en vergeving (voor jezelf) naar een opbouwende/ ondersteunende levensenergie omgezet waarna je terugstapt in de herstelde balans.

  • Oriëntatie: Voorafgaand aan de afspraak hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of een Lemniscaat Opstelling de best bij jou passende behandeling want gezien de diepe werking, is het niet passend voor iedereen. Indien een andere behandeling nu beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

  • Disclaimer: Met behulp van een lemniscaat opstelling wordt er op de verschillende lagen healing gegeven die op een diepe(re) laag kunnen raken. Als je bekend bent met trauma en -reacties dan is het van essentieel belang dat je (ruime) ervaring hebt met gerichte (trauma)therapie zodat je bij een na-reactie thuis écht in staat bent om jezelf te kalmeren en reguleren.