Lotus van Licht

Het Pad van de 7 chakra's is een interactieve reis door de basis van je eigen energiesysteem waarin jij je persoonlijke chakraflow gaat (her)vinden. Tijdens de zeven sessies krijg je meer inzicht in wat chakra's zijn, hoe ze werken en op welke manier ze verbonden zijn met je eigen gezondheid van body, mind & soul.

Je begint bij de wortels van de lotus en volgt, stap voor stap, het pad van de 7 chakra's totdat de lotus tot volle bloei is gekomen. Iedere chakrabloem heeft een eigen kwaliteit en samen vormen ze onlosmakelijk onderdeel van je fijnstoffelijke energieveld.

We volgen zowel de op- als de neerwaartse energie van de chakraflow want 'what comes up, must come down', het zal tijdens de cursus allemaal (voelbaar) helder worden.

  • Voel je welkom om jezelf een plek voor dit pad vol energie, flow en zelfontwikkeling cadeau te geven. Laat je tijdens deze inspirerende cursus verrassen, dit is zowel voor de nieuweling als de meer ervaren chakrareiziger geschikt.

  • Lotus van Licht (basis): nieuwe data volgen later. Deelnemers: 3 - 4 personen, de groep is voor mannen en vrouwen. Duur: 4 - 4,5 uur per sessie. Investering in jezelf: € 777,- (7 sessies incl. chakra terugstap oefening + hand-out). Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

  • Oriëntatie: Voorafgaand aan deelname hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende cursus is. Indien een ander advies beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

Lotus van Licht (basis)

is voor jou bestemt als:

  • Je wilt investeren in een meer gebalanceerde JIJ door de Lotus, stap voor stap, door blokkades heen te laten groeien totdat ze zich volledig kan ontvouwen in Licht..
  • Jij je eigen energiesysteem beter wilt leren kennen door nu bewuste aandacht aan jezelf te geven.
  • Je écht thuis wilt zijn in jezelf door (bewuster) te luisteren naar de fluistering van jouw lichaam, mind, ziel en energie.