Munay-Ki

 

Het Pad van Vuur van de Munay-Ki is een uitnodiging om je op alle lagen verder te ontwikkelen naar je volledig potentieel en is gebaseerd op transformerende inwijdingen (rites/ initiaties/ energieoverdrachten) die hun oorsprong hebben bij de Q'eros (Inca indianen). De oude Inca wijsheden/ ceremonies op dit pad vol transformatie zullen je helpen in je persoonlijke ontwikkeling en groei. De ontvangst van de rites start, ondersteunt e/o versterkt het leven, om te worden wie je werkelijk bent doordat je beter in contact komt met je innerlijke, pure kern.

 

Het zorgt ervoor dat je meer tot je essentie komt, jouw balans (her)vindt, thuiskomt in jezelf, beter in je kracht staat waardoor je beter kunt begrenzen, meer energie en vreugde ervaart waardoor je jouw Licht schijnt doordat jij je (eigen) plek in de cirkel van het leven inneemt. Helemaal in verbinding met al het leven in en om je heen. De uitwerking ervan zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven doordat je de energie/ het licht van je ziel in de wereld gaat zetten: in je werk, in alle relatie(s) met vrienden, gezin, familie, etc. 

 

Sinds 2009 geef ik de initiaties met veel plezier zelf door, je kunt de inwijdingen met recht een diep helingsproces noemen, één dat vooral in stilte en liefdevol verloopt. De inwijdingen zijn een cadeau voor jezelf, één voor de rest van je leven. De intentie waarmee je op het Pad van Vuur stapt, geeft vorm aan je persoonlijke bestemming van de reis.

De essentie van de tien sjamanistische inwijdingen van de Munay-Ki wordt helder gevat in de woorden:

 

'De aarde is onze Moeder.

Wat met de aarde gebeurt, valt ook de zonen en dochters van de aarde toe.

Dit weten we. Alle dingen zijn onlosmakelijk verbonden.

De mensheid heeft het web van leven niet gesponnen.

We zijn slechts een draad binnen het geheel.

Ongeacht wat we in het web aanrichten, doen we ook onszelf aan.'

 

Chief Seattle

 

Draag je bijgaande tekst een warm hart toe? (Her)ontdek hier jouw verbinding. De inwijdingen zijn puur bedoeld ter ondersteuning van je eigen transformatieproces of als opfriscursus als je al eerder (bij mij of iemand anders) de rites hebt ontvangen. Voortaan worden de Munay-Ki initiaties samen met de Rite van de Baarmoeder doorgegeven aan iedereen, met of zonder baarmoeder, die ze wensen te ontvangen.

 

Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden zodat er altijd een vorm is dat het beste bij je past:

 1. Munay-Ki Basisclass groep: zaterdag 3 februari, 2 maart, 30 maart en 20 april. Deelnemers: 3 - 4 personen. Tijd: 11.00 - 15.30/ uiterlijk 16.00 uur. Earth- & Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 444,- incl. 4 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. inleidende opdrachten plus een uitgebreide handout. Dit is zonder ervaringssessie. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 27 januari a.s. via het contactformulier.

 2. Munay-Ki Masterclass groep: op zaterdag de data volgen later. Deelnemers: 2 - 3 personen. Tijd: 11.00 - 15.30/ uiterlijk 16.00 uur. Earth- & Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 666,- incl. 6 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. inleidende opdrachten, met ervaringssessie, energetische opstelling plus een uitgebreide handout. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: via het contactformulier.

 3. Liever individueel in plaats van in een groep? Het is mogelijk om de Munay-Ki in een 1-op-1-sessie te ontvangen, dat kan zowel voor de basis- als de masterclass. Je krijgt de tien rites hierin met persoonlijke coaching en begeleiding op maat. Meer info en prijsopgave: via het contactformulier.

 4. Wil je de inwijdingen na de basisclass Munay-Ki later zelf gaan doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je na ontvangst van de inwijdingen (apart) een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt daarbij ook een verdere verdieping van je eigen initiatie(s). Bijdrage: € 60,00 p.p. per sessie.

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Wil je meer informatie, ontdekken wat Munay-Ki voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

De inwijdingen:

De eerste vier Munay-Ki inwijdingen vormen de basis rites. Hiermee laat je het verleden los en geef je nieuwe richting aan je leven:

 • Rite van de Heler (Hampe Rite): tijdens deze initiatie wordt de kracht om te helen gewekt, helen van allereerst jezelf en mits dit krachtig werkt eveneens voor anderen.

 • Rite van de Banden van Kracht (Chumpi Rite): tijdens deze transmissie ontvang je de beschermende krachtbanden die alle zware energie uit de omgeving transformeert en tot voeding maakt voor jouw energielichaam.

 • Rite van Harmonie (Ayni Karpay): deze verbind je met de 7 organiserende archetypen van het Universum, welke verbonden zijn met loslaten, moed, wijsheid, het grotere verband.

 • Rite van de Ziener (Kawaq Rite): deze ontwaakt het vermogen om in de onzichtbare werelden te kunnen schouwen, om te zien in de onzichtbare energetische en spirituele wereld.

 

Na de basisrites volgen de drie inwijdingen die je afstemmen op de verschillende (afstemmings)lijnen van sjamanistische Inca-helers:

 • Rite van de Hoeder van de Dag (Pampamesayok): voor het helen van het vrouwelijke aspect in jezelf en jouw verbinding met de aarde.

 • Rite van de Hoeder van Wijsheid (Altomesayok): het helen van het mannelijke aspect in jou en jouw verbinding met de oude wijsheid.

 • Rite van de Hoeder van de Aarde (Kuraq Akuyek): maakt verbinding met de energie van Aartsengelen, die voor de aarde zorgen. Deze energie laat je toe te dromen en deze in werkelijkheid om te zetten.

 

De laatste drie inwijdingen zijn:

 • Rite van de Hoeder van de Sterren (Mosoq Karpay): de verbinding met het scheppende universum. Deze inwijding verankert je op een veilige manier aan de tijd na de grote verandering die zich naar zeggen zal voordoen vanaf het jaar 2012 en de periode welke daarop volgt. Volgens de overlevering begint jouw fysieke lichaam na het ontvangen van deze inwijding zich te ontwikkelen tot dat van de ‘Homo Luminous’ (mens van licht).

 • Rite van de Schepper (Taytanchis): de Hoeder van de Geestelijke Wezens of Creators Rite. Deze laatste rite is doorgegeven om ons voor te bereiden op de tijd die komt en zet alle andere rites kracht bij. Deze initiatie maakt jouw Goddelijke Licht binnenin wakker. Je ontvangt hoederschap (lees hier verantwoording) over de hele schepping, van het kleinste zandkorreltje tot de grootste groep van melkwegstelsel in het heelal. Hoewel een overdracht van Spirit tot mens zich wel heeft voorgedaan, was transmissie van mens tot mens voorheen onmogelijk. De inwijding van de Schepper werd voortgebracht en aan ons geschonken door oude, wijze Inca's in de Andes in de zomer van 2006.

 • de Rite van de Baarmoeder (Womb Rite): Deze inwijding bestaat uit de energetische overdracht van de kosmische baarmoeder naar de buik of baarmoeder van degene die de inwijding ontvangt. Het transformeert oude pijn en angst die daar opgeslagen kan liggen, ook wanneer dat via generationeel trauma is doorgegeven. Mensen zonder baarmoeder kunnen de energie overdracht ook ontvangen.