Munay-Ki

In een wereld die vaak wordt vertroebeld door onzekerheid en onrust, bestaat er een sjamanistisch pad dat leidt naar een rijk van harmonie, liefde en diepe schoonheid.

Dit pad van vuur is niet zomaar een reis; het is een transformatie naar de lichtgevende wezens die we voorbestemd zijn te worden.

Bedenk dat we niet alleen maar hier (op Aarde) zijn om het leven te verdragen. We zijn hier om te gedijen, om onze (lichtgevende) aard te belichamen, werkelijk de persoon te worden die we behoren te zijn en ons licht te gebruiken om de wereld te genezen.

 

Welkom in de wereld van Munay-Ki - Het pad van transformatie en vuur!

De tien krachtige rituelen van Munay-Ki zijn sleutels tot het ontsluiten van een leven van balans, wijsheid en kracht. Ze vormen elk een energetische transmissie die oude kennis en je eigen (onontdekte) potentieel in je naar boven brengt. Ze zijn een uitnodiging om ons op alle lagen verder te ontwikkelen.

Het zorgt ervoor dat je meer tot je essentie komt, jouw balans (her)vindt, beter in je levenskracht staat waardoor je beter kunt begrenzen, meer flow en vreugde ervaart. Je stapt in je eigen natuur en neemt daarmee jouw plaats in de cirkel van het leven in. Volledig in verbinding met al het leven in en om je heen. De uitwerking ervan zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven doordat je de energie en licht van je ziel in de wereld gaat zetten.

 

Voortaan worden de initiaties samen met de Rite van de Baarmoeder doorgegeven aan iedereen, met en zonder baarmoeder, die ze wensen te ontvangen. Munay-Ki wordt gegeven als:

 • Groepssessie basis class: Omvat 4 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. voorbereidende opdrachten plus een uitgebreide handout zonder ervaringssessie.
 • Groepssessie advanced class: Omvat 6 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. voorbereidende opdrachten, plus een uitgebreide hand-out met ervaringssessies.
 • Individuele sessie: Het is mogelijk om de Munay-Ki in een 1-op-1-sessie te ontvangen, dat kan zowel voor de basis- als de advanced class. Je krijgt de tien rites hierin met persoonlijke coaching en begeleiding op maat. Meer info en prijsopgave: via het contactformulier.

 

Ben je klaar om de energie binnenin te wekken en de diepten van elke inwijding te verkennen?

 • Munay-Ki Basisclass groep: zaterdag 31 augustus, 28 september, 26 oktober en 16 november a.s. Deelnemers: 2 - 4 personen, de groep is voor mannen en vrouwen. Tijd: 10.30 - 15.00/ uiterlijk 15.30 uur. Earth- & Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 440,- Dit is zonder ervaringssessie. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 24 augustus a.s. via het contactformulier.

 • Wil je Munay-Ki zelf gaan doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je de basisclass (apart) een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt daarbij ook een verdere verdieping van je eigen initiatie(s). Bijdrage: € 60,00 p.p. per sessie (Let op: de Womb Rite instructie wordt apart gegeven).

 • Oriëntatie: Voorafgaand aan deelname hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende cursus is. Indien een ander advies beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

De tien inwijdingen:

 • Sinds 2009 geef ik Munay-Ki met veel plezier zelf door. Je kunt de inwijdingen écht een diep bewustmakend helingsproces noemen. Eén dat vanuit stil respect voortkomt.
 • De intentie waarmee je op het Pad van Vuur stapt, geeft vorm aan je persoonlijke bestemming van je reis.
 • Rite van de Heler (Hampe Rite): Ontwaken van je helende kracht.
 • Rite van de Banden van Kracht (Chumpi Rite): Een ritueel van bescherming.
 • Rite van Harmonie (Ayni Karpay): Verbinding maken met de 7 organiserende archetypen.
 • Rite van de Ziener (Kawaq Rite): Het hart en derde oog openen.
 • Rite van de Hoeder van de Dag (Pampamesayok): De natuur en cycli omarmen.
 • Rite van de Hoeder van Wijsheid (Altomesayok): Het vuur van de wijsheid aanwakkeren.
 • Rite van de Hoeder van de Aarde (Kuraq Akuyek): Verantwoordelijkheid nemen voor al het leven op Aarde.
 • Rite van de Hoeder van de Sterren (Mosoq Karpay): De voorbereiding op toekomstige tijden.
 • Rite van de Schepper (Taytanchis): Toegang tot universele kennis.
 • de Rite van de Baarmoeder (Womb Rite): Helende vrouwelijke energie.