Even voorstellen

Tao Touch is de natuurgeneeskundige praktijk van Jacqueline van Mierlo. Zij werkt hier onder andere als gecertificeerd shiatsu therapeut, intuïtieve coach, womb- & earth keeper. In 2006 heeft zij haar diploma voor shiatsu therapie behaald aan de Nederlandse School van Klassieke Shiatsu in Den Haag o.l.v. sensei Alan Nash en sensei Yushi Kawada.

Ze volgt regelmatig allerlei (bij)scholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden, verder te verdiepen of te verbreden. Naast de praktijk werkt ze parttime in de reguliere gezondheidszorg en brengt zo de ervaring van twee werelden samen.

 

Tijdens een behandeling e/o workshop word je in contact gebracht met je diepste kern van waaruit je kunt gaan herstellen en je persoonlijke balans hervinden. Jacqueline biedt je, met haar multidimensionele manier van werken, precies de gerichte ondersteuning die jij nodig hebt zodat je vanuit eigen kracht terugkeert naar een stabiele(re) gezondheid op alle niveau's.

Ze maakt hiervoor o.a. gebruik van technieken vanuit de traditionele oosterse geneeskunde en - diagnostiek, lichaamsgerichte therapie, sjamanistische inwijdingen en individuele opstellingen. Jacqueline heeft ruim 20+ jaar ervaring in het gehele spectrum van body, mind en soul, met daarin extra interesse voor de gezondheid van de vrouw. De kennis vanuit de reguliere zorg combineert zij, in de praktijk, met de wijsheid en methodes vanuit diverse holistische tradities.

 

Naast haar expertise als shiatsu therapeut, coach en healer, ligt haar kracht in een aandachtige begeleiding door middel van een persoonlijke-sessie-op-maat. Je ontvangt hiermee een behandelvorm die écht op jou is afgestemd. Ook maakt ze zaken meer inzichtelijk zodat je zelf duidelijk kunt ervaren hoe je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn waardoor de dingen die je beperken omgezet kunnen worden naar een opbouwende flow. Hierbij ervaar je een prettige doortastendheid dat op z’n tijd wordt gecombineerd met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

 

Wil je nader kennismaken met één van de behandelingen, een Soul Healing, wellicht een individuele Rite van de Baarmoeder of kies je één van de  inspirerende workshops? Dat kan! Met behulp van het contactformulier kun jij je aanmelden. Wil je weten wat Tao Touch voor jou persoonlijk kan betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, Jacqueline informeert je graag verder.