(Y)in Balans

Het Pad van de authentieke vrouw is een unieke ontdekkingsreis van acht sessies waarin o.a. chakrawerk en -yoga, taoïstische oefeningen en sjamanistische healing samenkomen. Dit is de body, mind & soul cursus speciaal voor de vrouw met aandacht voor alle facetten van haar gezondheid.

 

Wil je jouw persoonlijke balans (her)vinden? Echt weer thuis zijn in je lijf, je mind, je emoties, je energie? Wil je bewust(er) in je eigen kracht staan? Kom dan (opnieuw) kennismaken met je (Yin)flow. Je leert opnieuw weer te vertrouwen op de kracht van Moeder Aarde dat je ondersteunt, je doet herstellen en opbloeien. Je verbindt je met je lichaam en energie zodat je thuiskomt in de essentie van jezelf.

Kom de diepe ontspanning en bewustwording in een cirkel van vrouwen zelf ervaren waar we samenkomen in een prettige sfeer van rust, bewust zijn, verzachting en herstel.

  • (Y)in Balans: op zaterdag. Data: verwacht najaar 2024. N.B.: De opzet van de cursus maakt dat het voor jou bedoeld is als je meer ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling met name in verdiepend lichaams- en energiewerk. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Investering in jezelf: € 888,- (onder voorbehoud) Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Locatie: Den Haag. Duur: 5 - 5,5 uur per sessie Tijd: 12.00 - 17.00/17.30 uur. Womb- & Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

  • Het Pad van de authentieke vrouw omvat acht bijeenkomsten bestaande uit o.a.: chakrawerk en -yoga evenals sjamanistische healing, taoïstische oefeningen en gerichte coaching tijdens de sessies en online (incl. reflectie opdrachten om voor te bereiden en te verdiepen).

  • Oriëntatie: Voorafgaand aan deelname hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende cursus is. Indien een ander advies beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

Het Pad van de authentieke vrouw past bij je als:

 

  • Je met liefde voor jezelf en vanuit verzachting dit verdiepende ontwikkelpad stap voor stap wilt begaan.
  • Je oude, herhalende en beperkende patronen, die je weerhouden volledig in eigen kracht te staan, met mededogen in de ogen wilt kijken door het te transformeren naar bekrachtende energie.
  • Je nu bewuste aandacht aan jezelf wilt geven.
  • Je werkelijk (bewuster) wilt luisteren naar de fluistering van je lichaam, mind, soul en energie.