Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensAgenda

De komende periode zijn er een aantal workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als ik je dan persoonlijk kunnen begroeten.

  • 30 januari: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Maak een krachtige start in een nieuw jaar en ontvang de diep werkende healing met volle maan. Deelnemers: i.v.m. de vernieuwde COVID maatregel van maximaal 1 bezoeker is de inschrijving gesloten. Aanmelden: n.v.t.
  • 6 februari: Munay-Ki - Het pad van Vuur is gebaseerd op een negental transformerende rites (inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de Inca sjamanen – de Q’ueros. Munay-Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De oude Inca wijsheden en ceremonies zullen je helpen om je inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je verdere ontwikkeling. Met ingang van januari 2021 zal de Munay-Ki in een vernieuwde opzet doorgegeven worden, bestaand uit totaal zes sessies met o.a. 3 inwijdingssessies, 1x coachingsessie waarin je persoonlijke krachtkaarten maakt en een Earth Keepers Cirkel met een despacho. Data: zaterdag 6 februari, 6 maart, 27 maart, 24 april, 15 mei en 19 juni. Deelnemers: i.v.m. de vernieuwde COVID maatregel van maximaal 1 bezoeker is de inschrijving gesloten. Aanmelden: n.v.t.

  • 10 april: Godin Essentie - Het Pad van Licht en Schaduw  (ofwel Womb Healing Intensive) is een transformatie reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat. Met behulp van o.a. de inwijdingen (3x), gerichte energetische oefeningen, coaching, een dank- en healingsritueel (Womb Keepers Cirkel), herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow want dit is puur thuiskomen in jouw eigen kracht. Een absolute aanrader als je vanuit compassie en met de energie van de Divine Feminine gericht aandacht wil geven aan transformatie van pijnpunten, oude patronen en bewustwording. Data: start zaterdag 10 april, 8 mei, 29 mei, 10 juli, 25 september en 23 oktober. Tijd: van 11.00 - 16.00 uur. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep is bewust klein zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning. N.B.: Vooraf is er een telefonische intake om na te gaan of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Jubileum-Korting: nu 10% korting i.v.m. het 10-jarig jubileum. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 3 april 2021 via het contactformulier.

  • 26 juni: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Krachtig moment zo net na midzomer en ontvang de diep werkende healing met volle maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 19 juni a.s. via het contactformulier.

Binnenkort op de Agenda


De Godin Essentie- Het Pad van Licht en Schaduw is een transformatie reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat waarmee je de verbinding met jouw natuurlijke flow herstelt en bekrachtigt want dit is puur thuiskomen in jouw eigen kracht. Een absolute aanrader als je vanuit compassie en met de energie van de Divine Feminine gericht aandacht wil geven aan de transformatie van pijnpunten, oude patronen en bewustwording.. Jubileum-Korting: nu 10% korting i.v.m. het 10-jarig jubileum van Tao Touch.

De cursus bestaat uit zes sessies met o.a. 3x rite vd baarmoeder, begeleiding/ systemisch coaching, Womb Keepers Cirkel met despacho, ervaringssessie (incl. instructie voor het geven van de rite) en reflectieopdrachten online. Data: zaterdag 10 april, 8 mei, 29 mei, 10 juli, 25 september en 23 oktober. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. Aanmelden: s.v.p. voor 3 april a.s. via het contactformulier.