Praktijk: Waldeck Den Haag - 06 164 226 36 (er is storing, alleen bereik via sms of contactformulier)

Contact: via het contactformulier

Bekijk ook de privacyverklaring omtrent gebruik persoonsgegevens
Tao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Praktijk voor traditionele oosterse geneeswijzen, balans coaching en bewustwording


Agenda Tao Touch

De komende periode zijn er een aantal workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als we je dan persoonlijk kunnen begroeten.

Op deze pagina vind je tevens activiteiten van gewaardeerde collega's, zij geven bijscholingen, workshops en modules o.a. met betrekking tot Do-In (bewegingsleer) en shiatsu. Mocht je hierin interesse hebben, neem s.v.p. bij aanmelden e/o vragen hieromtrent contact op met desbetreffende collega. Dank je wel.

  • 13 september: Rite van de Baarmoeder Den Haag (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: De groep is VOL. Volgende inwijding: vrijdag 8 november a.s.

  • 21 september: (Y)in Balans - Pad van de authentieke vrouw. Dit is een (basis)cursus van 5 maandelijkse bijeenkomsten, speciaal voor de vrouw (vanaf 25 jaar) en de verschillende facetten van haar gezondheid. De cursus brengt verschillende disciplines samen zoals o.a. chakrawerk, taoïstische oefeningen en (energetische) coaching waarbij de nadruk ligt op (weer) thuiskomen bij jezelf zowel fysiek als energetisch. Om te leven vanuit eigen kracht. Data sessies: zaterdag 21 september, 12 oktober, 9 november, 7 decemer en 4 januari a.s. Aanmelden: s.v.p. voor 7 september a.s. via het contactformulier.

  • 5 oktober: Ziel-in-Zicht - Wil je (verder) kennismaken met jouw persoonlijke Creatie(ve) Kracht van jouw ziel? Op zaterdag 5 oktober a.s. beginnen we in Den Haag met een nieuwe serie van deze inspirerende workshopserie waarin je even weg bent van alle prikkels van buitenaf en op een creatieve manier het (kleur)rijke inzicht ontdekt vanuit jouw persoonlijke binnenwereld. Met recht weg uit het hoofd, terug in het hart. Gevoel en ervaringen, in een fijne setting, omzetten in beelden op een krachtkaart. Iedere krachtkaart heeft een nieuw onderwerp, een andere intentie en een geheel eigen verhaal. Je hoeft voor Ziel-in-Zicht niet per se creatief te zijn, artistiek onderlegd, of een levendige fantasie te hebben. Enige affiniteit met bezinning is prettig echter een open houding, klaar voor nieuwe ontdekkingen in en over jezelf, is het allerbelangrijkste. Kom mee op jouw innerlijke ontdekkingsreis. Kom je ook de binnenwereld van je innerlijk bekijken? Data: zaterdag 5 oktober, 2 november en 23 november a.s. Deelnemers: 3 - 4 personen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Kosten: € 280,- p.p. incl. coaching en materiaal. Aanmelden: s.v.p. voor 29 september a.s. via het contactformulier.

  • 8 november: Rite van de Baarmoeder Den Haag  (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan. Dit is de laatste inwijding van 2019. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo en Nelleke Staal. Aanmelden: s.v.p. voor 1 november a.s. via het contactformulier. Volgende inwijding: nieuwe data volgen later. Nieuwe data 2020: (data zijn onder voorbehoud, wijzigingen zijn nog mogelijk) 10/11 januari (volle maan en verduistering), 10 april (volle maan), 5 juni (volle maan + verduistering), 4 september (volle maan), 27 november (volle maan + verduistering).

Binnenkort op de Agenda


Kom mee op jouw innerlijke ontdekkingsreis. Wil je (verder) kennismaken met jouw persoonlijke Creatie(ve) Kracht van jouw ziel? Op zaterdag 5 oktober a.s. beginnen we in Den Haag met een nieuwe serie van Ziel-In-Zicht waarin je even weg bent van alle prikkels van buitenaf en op een creatieve manier het (kleur)rijke inzicht ontdekt vanuit jouw persoonlijke binnenwereld.

Data sessies: zaterdag 5 oktober, 2 november en 23 november a.s. Aanmelden: s.v.p. voor 29 september a.s. via het contactformulier.

Inspiratie


Do-In School Nederland


Veel scholen gaan over kennis. De Do-In School niet. We bewandelen het pad van de wijsheid. Hoe de buitenwereld een spiegel is van je binnenwereld. Zo bewegen we stap voor stap naar meesterschap. Je kunt bij de Do-In School voor bijscholingen, losse studiedagen en modules.

Deze dagen zijn geschikt voor alle Do-In docenten, met en zonder licentie, ongeacht waar je de opleiding gevolgd hebt. Een aantal hiervan zijn tevens voor coaches en therapeuten Wil je meer lezen over de inhoud, ga dan naar de website.

Do-In School is het opleidingsinstituut van onze collega Claudia Heijdel. ZIj heeft zich gespecialiseerd in de bewegingsleer. In haar lessen komen o.a. de wijsheid vanuit de Tao, de vijf elementen en martial arts samen. Laat Claudia je inspireren om vanuit bewustzijn te bewegen en hierin healing en rust te ervaren.

Nestada Shiatsu


Nestada Shiatsu is een opleidingsinstituut gericht op scholing en bijscholing van shiatsu middels modulair onderwijs. Al deze lessen worden met veel enthousiasme gegeven door onze collega Nelleke Staal in 'Studio Meng' in Den Haag.

Je kunt je als ervaren shiatsu behandelaar laten bijscholen middels een aantal geaccrediteerde lessen om te voldoen aan de registratiepunten maar ook als geïnteresseerde of als coach e/o therapeut vanuit een andere discipline zijn er bijscholingen die bij je passen.

Een aantal van de lessen worden tevens samen met Claudia Heijdel georganiseerd, deze vinden dan plaats in Roelofsarendsveen. Laat het enthousiasme van Nelleke je inspireren en maak nader kennis met shiatsu en haar mogelijkheden.