Agenda

  • 24 september: Rite van de Baarmoeder  (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de bespeigelende karakter van nieuwe maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 17 september a.s. via het contactformulier.

  • 8 oktober: Munay-Ki - Pad van Vuur  zijn een negental transformerende rites (energieoverdrachten/ inwijdingen) die hun oorsprong hebben bij de Inca sjamanen – de Q’ueros. Munay-Ki is jouw uitnodiging om je te ontwikkelen naar totaal potentieel, zowel op energetisch, emotioneel, mentaal als lichamelijk niveau. De oude Inca wijsheden en ceremonies zullen je helpen om de inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je persoonlijke groei. Data: zaterdag 8 oktober, 5 november, 26 november, 17 december en 14 januari 2023. Deelnemers: 2 - 3 personen. Tijd: 11.00 - 16.00. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 1 oktober a.s. via het contactformulier.

  • 29 oktober: het Pad van Oervrouw is een Rite van de Baarmoeder Intensive waarin verdieping en healing centraal staat. Een absolute aanrader als jij je werkelijk wilt onderdompelen in de flow en energie van de Divine Feminine waarin je gericht aandacht geeft aan transformatie van pijnpunten en herhalende patronen door oude verhalen c.q. overtuigingen, die verweven zijn in de voorouderlijke lijn, los te koppelen. Heb je de behoefte om nu een transformerende stap voor jezelf te nemen? Wil je bewust(er) de ruimte nemen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, healing en bewustwording? Dan is deze workshopserie voor jou bestemt want het is speciaal bedoeld voor de vrouw die haar innerlijke pad vanuit compassie voor zichzelf wilt aangaan. Data: 29 oktober, 3 december, 7 januari, 4 februari en 25 februari. Tijd: van 11.00 - 16.30/ uiterlijk 17.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 22 oktober a.s. via het contactformulier.

Behandel Agenda

De agenda voor september heeft nu nog een aantal plaatsen vrij op de dinsdag. Past één van de data ook voor jou? Maak nu nog een afspraak voor een fijne op-maat-sessie of een individuele inwijding.

N.B.: Momenteel is de wachttijd 3 tot 4 weken dus het aan te raden om je plek tijdig te reserveren.