Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

TAO TOUCH Een bewust moment voor jezelf


Agenda

De komende periode zijn er een aantal workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als ik je dan persoonlijk kunnen begroeten.

  • 16 januari: Munay-Ki - Het pad van Vuur is gebaseerd op een negental transformerende rites (inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de Inca sjamanen – de Q’ueros. Munay-Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De oude Inca wijsheden en ceremonies zullen je helpen om je inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je verdere ontwikkeling. Met ingang van januari 2021 zal de Munay-Ki in een vernieuwde opzet doorgegeven worden, bestaand uit totaal zes sessies met o.a. 3 inwijdingssessies, 1x coachingsessie waarin je persoonlijke krachtkaarten maakt en een Earth Keepers Cirkel met een despacho. Data: zaterdag 16 januari, 6 februari, 6 maart, 27 maart en 24 april. De ervaringssessie (sessie 6) wordt in samenspraak later apart ingepland. Deelnemers: 2 - 3 personen. Tijd: 11.00 - 16.00 uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Vroeg-Boek-Korting: tijdelijk 10% korting bij inschrijving en (aan)betaling voor 9 december a.s. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 9 januari a.s. via het contactformulier

  • 30 januari: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Maak een krachtige start in een nieuw jaar en ontvang de diep werkende healing met volle maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 23 januari a.s. via het contactformulier

Binnenkort op de Agenda


De Munay-Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Om op pad te gaan voor jouw heldenreis. De oude Inca wijsheid en ceremonies zullen je helpen om je inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je verdere ontwikkeling. Nu tijdelijk 10% korting bij inschrijving en (aan)betaling voor 9 december a.s.

De cursus bestaat uit zes sessies met onder andere 3 inwijdingssessies, 1x coachingsessie waarin je persoonlijke krachtkaarten maakt en een Earth Keepers Cirkel met een despacho. Data: zaterdag 16 januari, 6 februari, 6 maart, 27 maart en 24 april. De ervaringssessie (sessie 6) wordt in samenspraak later apart ingepland. Deelnemers: 2 - 3 personen. Aanmelden: s.v.p. voor 9 januari via het contactformulier.