Agenda

De komende periode zijn er een aantal inspirerende workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als ik je hier persoonlijk mag begroeten.

  • 23 oktober: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de verdiepende werking van de volle maan. Dit keer onder begeleiding van twee zeer ervaren Womb Keepers. Deelnemers: 3 - 6 vrouwen, og 2 plaatsen beschikbaar. Tijd: 12.30 - 17.30 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo en Cathy de Geest. Aanmelden: s.v.p. voor 15 oktober a.s. via het contactformulier.

  • 6 november: AardeGodin - Het Pad van Hemel en Aarde is een training van 8 sessies voor vrouwen waarin de rite(s) van de Munay-Ki en de Baarmoeder centraal staan. Met behulp van o.a. de sjamanistische inwijdingen, energetische opstellingen, (online) coaching en afgerond met het dank- en healingsritueel (Womb- en Earth Keepers Cirkel) herstel je jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie en voorouderlijke vrouwenlijn want jij bent de link. Dit is puur thuiskomen bij jezelf, jouw innerlijke natuur en de wereld om je heen. Data:  zaterdag 6 november, 27 november, 18 december en 8 januari, 29 januari, 19 februari, 12 maart, 9 april. Tijd: op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur (de laatste bijeenkomst is van 11 tot 17 uur). Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. Aanmelden: s.v.p. voor 31 oktober a.s. via het contactformulier.

  • 20 november: Nieuw! Thema workshop Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Thema: omarm licht en schaduw. Je ontvangt hier onder andere de inwijding en met behulp van een inzichtmeditatie plus een sjamanistische coachingsoefening, (her)vind je jouw eigen essentie. Stap uit de schaduw, stap in het licht, omarm liefdevol persoonlijke uitdagingen en keer terug naar eigen kracht met de verdiepende werking van de volle maan én maansverduistering. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 11.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 13 november a.s. via het contactformulier.

Binnenkort op de Agenda