Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk ook de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensTao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Praktijk voor traditionele oosterse geneeswijzen, balans coaching en bewustwording


Agenda Tao Touch

De komende periode zijn er een aantal workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als we je dan persoonlijk kunnen begroeten.

21 maart: AardeGodin - Pad van Hemel en Aarde is een nieuwe training voor vrouwen waarin de rite(s) van de Baarmoeder en de Munay Ki centraal staan. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, (online) coaching, afgerond met het dank- en healingsritueel van de Womb Keepers Cirkel herstel je in 8 maandelijkse sessies jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie. Puur thuiskomen bij jezelf! Data 2020: Start zaterdag 21 maart (Rite van de Baarmoeder), 18 april, 16 mei en 13 juni (Munay Ki), plus in juli en augustus coaching online om de inwijdingen verder bewust te worden en te voeden, 12 september (Womb Keepers Cirkel), 10 oktober (ervaringssessie met o.a. oefenen van Rite vd Baarmoeder plus Munay Ki, coaching en afronding: deze dag is van 12.00 - 17.00 uur). Tijd: op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er meer ruimte is voor gerichte begeleiding. Aanmelden: s.v.p. voor 14 maart via het contactformulier.

11 april: Rite van de Baarmoeder Den Haag (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle supermaan en de energie van overgangsfasen (Goede Vrijdag en Pasen). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 4 april a.s. via het contactformulier.

4 juli: Rite van de Baarmoeder Den Haag (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan en maansverduistering. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 27 juni a.s. via het contactformulier.

5 september: Rite van de Baarmoeder Den Haag (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 29 augustus a.s. via het contactformulier.Binnenkort op de Agenda


AardeGodin - Pad van Hemel en Aarde is een nieuwe training voor vrouwen waarin de rite(s) van de Baarmoeder en de Munay Ki centraal staan. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, (online) coaching, plus het dank- en healingsritueel van de Womb Keepers Cirkel herstel je in 8 maandelijkse sessies jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie want JIJ bent de verbinding tussen hemel & aarde: puur thuiskomen bij jezelf!

Start: zaterdag 21 maart (6x 'live' en 2 @home sessies) Tijd: op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er meer ruimte is voor gerichte begeleiding. Aanmelden: s.v.p. voor 14 maart via het contactformulier

Inspiratie