Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk ook de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensTao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Praktijk voor traditionele oosterse geneeswijzen, balans coaching en bewustwording


Agenda Tao Touch

De komende periode zijn er een aantal workshops en cursussen die van start gaan. Klik op de bijgaande links voor meer informatie of voor aanmelding. Het is leuk als we je dan persoonlijk kunnen begroeten.

  • 8 november: Rite van de Baarmoeder Den Haag  (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan. Dit is de laatste inwijding van 2019. Deelnemers: groep is VOL! Tijd: 19.30 - 23.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo en Nelleke Staal. Aanmelden: s.v.p. voor 1 november a.s. via het contactformulier.

  • 18 januari 2020: Munay Ki - het pad van Transformatie   is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/ inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de Inka sjamanen – de Q’ueros. Munay Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Het is een uitnodiging om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De uitwerking van Munay Ki zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn waardoor je meer energie ervaart, waardoor je met vreugde door het leven gaat. Data: zaterdag 18 januari, 15 februari en 14 maart a.s. Deelnemers: 2 - 3 deelnemers. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 11 januari a.s. via het contactformulier.

  • 7 februari:Rite van de Baarmoeder Den Haag  (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Ontvang de diep werkende healing met volle maan. Deelnemers: 4 vrouwen Tijd: 19.30 - 23.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Volgende inwijding: 10 april (volle maan). Aanmelden: s.v.p. voor 1 februari a.s. via het contactformulier.

  • 8 februari 2020: MaanGodin - Pad van de 13 Manen is een krachtige jaartraining voor vrouwen die echt een stap voor zichzelf willen zetten! Een cursus waarin jouw persoonlijk schaduw- en lichtwerk en healing vanuit het Heilig Vrouwelijke centraal zal staan. Dit jaar van MaanGodin omvat in totaal 12 maansessies plus ervaringssessie: je begint eerst met de Rite van de Baarmoeder daarop kort gevolgd door twee opeenvolgende live maansessies. Hiermee leggen we een stevig gewortelde basis want hierna verandert de frequentie: zo doe je de ene maand jouw inzichtgevende, bewustmakende oefeningen en energetisch ritueel zelf thuis en in de andere maand zien we elkaar 'live'. Dit zorgt ervoor dat het jaartraject in ieders agenda past. Data 2020: Start zaterdag 8 februari (Rite van de Baarmoeder), 7 maart, 9 mei, 4 juli, 5 september, 28 november (= live maansessies), april, juni, augustus, oktober en december (= maansessies@home). Data 2021: 30 januari 2021 (Womb Keepers Cirkel) en afronding op zaterdag 13 februari 2021 (ervaringssessie met o.a. oefenen van Rite vd Baarmoeder, coaching en afronding). Tijd: zaterdag van 12.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 3 - 6 vrouwen. Womb Keeper en coach: Jacqueline van Mierlo Aanmelden: s.v.p. voor 19 januari 2020 via het contactformulier.Binnenkort op de Agenda


Ga je mee op het pad van transformatie zodat je in heldere verbinding bent met Moeder Aarde, de kosmische energie en thuis met jezelf? Munay Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Het is een uitnodiging om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis.

Heb je behoefte aan deze heldere verbinding en is een van de plekken voor jou bestemt? Je bent van harte welkom om je alvast in te schrijven. Data: zaterdag 18 januari, 15 februari en 14 maart a.s. Aanmelden: s.v.p. voor 11 januari a.s. via het contactformulier. via het contactformulier.

Inspiratie