Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensDestiny Retrieval

Destiny Retrieval - Het terugvinden van jouw bestemming is een sjamanistische healingmethode waarbij wordt gewerkt met de heelheid van de ziel waardoor de zielsbestemming volledig aanvaard kan worden. Het is een diep helende, inzicht gevende en bewustmakende behandeling die in een veilige setting plaatsvindt. Hieronder kun je meer lezen over deze healingsvorm.

Soul Retrieval vormt de essentiële basis binnen de Soul Healing, Destiny Retrieval is het vervolg hierop. Mocht er na een serie van Soul Retrieval behandelingen toch nog onduidelijkheden zijn dan kan een sessie Destiny Retrieval verdere uitkomst bieden.
Je komt daarmee volledig in contact te staan met jouw zielsbestemming.

Pas wanneer er voldoende voorwerk middels Soul Retrieval (in de praktijk) is gedaan wordt een afspraak voor Destiny Retrieval ingepland. Via het contactformulier kun je meer informatie aanvragen. Ik informeer je dan graag verder. De behandelingen worden gegeven in de praktijk Den Haag - Waldeck.

Wat is Destiny Retrieval?

Door de eeuwen heen vertellen de oudste overleveringen ons dat wij allemaal op de wereld komen met een roeping. Ongeacht of dit nu religieuze verhalen zijn of sages, allen dragen zij de kern van een zielsopdracht, een roep van de ziel. Soms kan het zijn dat we niet weten wat onze roeping is of zijn we zoekende naar het doel van ons leven.

Onze bestemming is niet hetzelfde als onze toekomst. Terwijl de toekomst iets is dat later zal plaatsvinden, vindt bestemming ogenblikkelijk plaats en kunnen wij ons er altijd beschikbaar voor maken. Bestemming is volmondig ‘Ja’ zeggen tegen deze roeping waarmee we zijn geboren, terwijl het lot iets is dat plaatsvindt wanneer we weerstand aan de roeping bieden of deze negeren.

Dit gedachtengoed staat haaks op de theorieën van de moderne psychologie en biologie, die beschrijven dat bestemming bepaald wordt door ons psychologisch en genetisch profiel. Dat betekent dus dat hoe meer wij ons identificeren met wat onze ouders deden of juist nalieten, met wat er in onze chromosomen is geprogrammeerd of met wat we bezitten, des te meer wij geleefd worden door het verhaal van onze voorouders en dat van anderen.

Door uit te kijken naar de dag waarop wij hopen dat alles anders wordt, leven wij gericht op de toekomst. We zijn dan aan tijd gebonden en dat is hetzelfde wanneer wij in het verleden leven; in beide gevallen bevinden we ons in de greep van oude ervaringen, voortdurend opnieuw de pijn belevend die wij hebben ervaren, of verlangend naar iets of iemand anders dan wat we nu hebben. Wij zijn telkens onze oude verhalen aan het herbeleven zonder dat we de uitkomst hiervan veranderen.

Deze cyclus kan veranderd worden tijdens het Soul Retrieval proces waarbij we het verleden helen, maar dat brengt ons niet onmiddellijk bij onze bestemming. Dit is het moment waarop Destiny Retrieval verder uitkomst kan bieden.

Wanneer Destiny Retrieval?

Een Destiny Retrieval vindt plaats op het moment dat de beperkende lading van het verleden (met behulp van Soul Retrieval) is losgelaten en een stevig fundament is gelegd. Voor de meeste mensen is het na Soul Retrieval duidelijk; de nieuwe kaart die heelheid, rust en kracht geeft, kan goed worden toegepast in het dagelijkse leven.

Echter, in sommige gevallen kan iemand nog het gevoel hebben niet te weten waar naartoe te gaan en waarvoor. De nieuwe weg die kan worden ingeslagen is nog een onontgonnen pad. Onbekend en nieuw, waarbij je geen aanspraak meer kunt maken op ervaringen uit het verleden. Dan kan een Destiny Retrieval bijdragen aan meer helderheid over dit ontgonnen gebied waarbij gebruik gemaakt wordt van de tijdlijn met de meeste potentie, creativiteit en heelheid.

Om beschikking te krijgen over je bestemming en een sprong voorwaarts te maken, is het noodzakelijk om eerst je fundering te helen. Soul Retrieval is een essentiële voorbereiding, want het verplaatst het zaad van onze potentie van harde rotsgrond naar vruchtbare aarde. Wanneer we onze bestemming terugvinden, ontkiemt het zaad van de heilige levensboom in onszelf. Het lot kan plaats gaan maken voor bestemming wanneer we de verborgen betekenis van ons leven ontdekken.

We kunnen onszelf bevrijden uit de grip van het lot en nog steeds ver verwijderd zijn van onze levensroeping. We kunnen onszelf bevrijden van een moeilijke relatie, maar onze levenspartner nog niet gevonden hebben. In andere woorden; ons verleden helen betekent simpelweg dat wij niet langer deze oude wonden herbeleven.

N.B. Voorwerk middels Soul Retrieval is noodzakelijk, zonder voorafgaande behandelingen in de praktijk wordt er dus geen afspraak gemaakt.