Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

Tao Touch Een bewust moment voor jezelf


Tao Touch Balans

De Tao Touch Balans is een coachingstraject bestaande uit vijf sessies waarin shiatsu & balans coaching, waar nodig samenkomen met lichaamsgerichte therapie (ademhalingstechnieken, Do In oefeningen) of sjamanistische healing. Het is een behandelvorm die ondersteuning kan bieden ongeacht of je fysieke, emotionele of energetische stress ervaart. De energetische, fysieke en coachende behandeling heeft als doel de levensstroom te herstellen zodat je weer in bewust contact komt met jouw lichaam. Hierdoor zal je de signalen van het lichaam beter aanvoelen en hierop gerichter reageren. Daarnaast maakt het beperkende patronen inzichtelijk zodat je deze kunt omzetten naar een meer bewuste manier van leven.

Hieronder tref je een korte checklist. Herken jij jezelf in één of meerdere vragen? Dan kan dit een goede behandelvorm voor jou zijn.

 • Ervaar je stress of ben je herstellende na een burn-out? Ben je op zoek naar een stabiele(re) privé-werk balans?

 • Is jouw huidige fysieke/ emotionele/ energetische bandbreedte smaller dan je zou willen?

 • Ben je het contact met jezelf kwijt?

 • Voel jij je teleurgesteld in jezelf e/o jouw lijf en de situatie waarin jij je bevindt?

 • Ervaar je de indrukken vanuit de wereld regelmatig als overweldigend?

 • Wens je krachtiger in het leven te staan en ben je bereidt eerlijk naar de omstandigheden te kijken?

 • Durf je hiermee gericht aan de slag te gaan? In een veilige en ondersteunende setting?

Gedurende vijf sessies maak je een reis door datgene wat jou op dit moment belemmert om volledig en met beide benen in het leven te staan. Hier los je het probleem op of krijg je helder inzicht hoe je het kunt oplossen. Je herstelt en werkt vanuit jouw fundament en juist fundamentele veranderingen geven blijvend resultaat.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie krijg je advies over de best bij jou passende aanpak. Soms kan het zijn dat de vraagstelling en behandeltraject meer sessies vraagt. Anderzijds kan doorverwijzing naar andere behandelmethodes wenselijk zijn, dit zullen we dan eerlijk aangeven. Alle behandelingen worden in de praktijk in Den Haag gegeven.

Durf jij met compassie en respect voor jezelf deze reis aan te gaan? Is het antwoord hierop volmondig ja? Maak dan vandaag nog een afspraak. De behandelingen worden gegeven in de praktijk Den Haag - Waldeck.

Heb je nog vragen en wil je weten wat Tao Touch Balans voor jou kan betekenen? Stel ze hier gerust, ik informeer je graag verder.

Opbouw Tao Touch Balans

 • Sessie 1: In de eerste behandeling gaan we nader kennismaken en breng je de uitdagingen c.q. struikelblokken en doelstelling overzichtelijk in kaart.

 • Sessie 2: Hier krijg je inzicht in de kern en waar de spanning in het lichaam tot uiting komt. Je maakt (weer) contact met het lichaam zodat de communicatie tussen lichaam & geest onverstoord kan plaatsvinden. We raken het pijnpunt liefdevol en helder aan.

 • Sessie 3 en 4: In behandeling drie en vier vindt heling van de kern plaats.

 • Sessie 5: In de vijfde behandeling vindt integratie plaats en is het belemmerend patroon vervangen door een opbouwend patroon. Hierdoor kun je vanuit de kernkracht je levenspad verder vervolgen. We evalueren het gevolgde traject.

De opzet van de Tao Touch Balans is in basis een blok van vijf sessies. Soms kan het zijn dat de vraagstelling en behandeltraject aanvullende sessies nodig hebben. Ik zal dit dan ook eerlijk bij je aangeven.

Aandachtspunten Tao Touch Balans

 • N.B: Ondanks de achtergrond in de gezondheidszorg en als ervaringsdeskundige is de behandelaar zelf geen arts of psycholoog.

 • Tao Touch Balans is nooit een vervanging van een medische behandeling, raadpleeg bij (ernstige) klachten daarom altijd eerst de arts!

 • Het kan mogelijk zijn dat je andere lijnen moet uitzetten naar de reguliere geneeskunst bv huisarts, GGZ of andere instanties om een beter resultaat te behalen. Bij gerede twijfel zal ik je altijd doorverwijzen.

 • Vraag gerust voor nadere informatie, ik help je graag verder.

Wat is balans coaching?

Bij balans coaching maak ik gebruik van bewustwordingsgesprekken. Hierdoor worden beperkende/ herhalende patronen helder en begeleid ik je om deze om te zetten naar een opbouwend, positief patroon. Inzicht en ervaren hoe je dit zelf kunt omzetten zorgt ervoor dat je steviger in het leven komt te staan. Het maakt dat je beter met uitdagingen kunt omgaan.

Wat is shiatsu therapie?

Klassieke shiatsu therapie is een eeuwenoude Japanse methode welke zijn oorsprong heeft in China en verwant is aan accupunctuur. Vertaald betekent shiatsu 'vingerdruk'. Het is een manuele behandelvorm welke bestaat uit het behandelen van energiebanen middels ontspannen druk middels, duim, hand, elleboog of knie. Shiatsu zorgt voor een diepe ontspanning, balans en innerlijke rust.

Wat is sjamanistische healing?

Bij een sjamanistische healing word de balans van body, mind, soul en spirit hersteld. Je komt weer in helder contact met jouw gevoelsleven. Er wordt voor de healing een energieveld gecreëerd die bij jou past zodat er in een veilige en ontspannen sfeer gewerkt kan worden. Zo kan het fundament worden rechtgezet en vallen de puzzelstukjes zo gezegd op z'n rechtmatige plek .