Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensTao Touch Balans

Tao Touch Balans is een coachingstraject bestaande uit vijf sessies waarin je een bewustwordingsreis aangaat door datgene wat jou op dit moment belemmert om met beide benen volledig en stevig in het leven te staan. Je legt met respect een vinger op de zere plek zodat je kunt herstellen vanuit jouw fundament. Het zijn juist de fundamentele veranderingen die blijvend resultaat geven. Hier neem je vanuit compassie jouw eigen verantwoording. Dit betekent dat je niet langer schuld bij jezelf of de buitenwereld legt en terugkeert naar jouw eigen kracht.

De sessies hebben in essentie het doel om het bewuste contact met jouw levensstroom en lichaam te herstellen waardoor je de signalen van het lichaam beter zult aanvoelen en hierop gerichter kunt reageren. Daarnaast maakt het beperkende patronen inzichtelijk zodat je dit kunt omzetten naar een meer pro-actieve en bewuste(re) manier van leven.

In Tao Touch Balans komen shiatsu & intuïtieve coaching samen met lichaamsgerichte therapie (ademhalingstechnieken, Do In oefeningen) en indien nodig sjamanistische healing. Het is een behandelvorm die ondersteuning biedt bij fysieke, emotionele e/o energetische disbalans. Tijdens de sessies los je het probleem op of krijg je helder inzicht hoe je het kunt oplossen. Durf jij met respect voor jezelf deze reis aan te gaan? Is jouw antwoord hierop volmondig ja, maak dan vandaag nog een afspraak.

Hieronder tref je een korte checklist:

 • Ervaar je stress of ben je herstellende na een burn-out? Ben je op zoek naar een stabiele(re) privé-werk balans?

 • Is jouw huidige fysieke/ emotionele/ energetische bandbreedte smaller dan je zou willen?

 • Ben je het contact met jezelf kwijt?

 • Voel jij je teleurgesteld in jezelf e/o jouw lijf en de situatie waarin jij je bevindt?

 • Ervaar je de indrukken vanuit de wereld regelmatig als overweldigend?

 • Wens je krachtiger in het leven te staan en ben je bereid eerlijk naar alle omstandigheden te kijken?

 • Durf je hiermee gericht aan de slag te gaan? In een veilige en ondersteunende setting?

Herken jij jezelf in één of meerdere vragen? Dan is Tao Touch Balans mogelijk een goede behandelvorm voor jou.

N.B.: Er zal voorafgaand aan de eerste afspraak een telefonische intake plaatsvinden. Zo kunnen we nader kennismaken met elkaar. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie krijg je advies over de best passende aanpak. Soms kan het zijn dat de vraagstelling en behandeltraject meer sessies vraagt. Anderzijds kan een doorverwijzing naar andere behandelmethodes wenselijk zijn, dit zal ik eerlijk aangeven.

Wil je ontdekken wat Tao Touch Balans voor jou persoonlijk kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, ik informeer je graag verder.


Opbouw Tao Touch Balans


 • Sessie 1: In de eerste behandeling gaan we nader kennismaken en breng je de uitdagingen c.q. struikelblokken en doelstelling overzichtelijk in kaart.

 • Sessie 2: Hier krijg je inzicht in de kern en waar de spanning in het lichaam tot uiting komt. Je maakt (weer) contact met het lichaam zodat de communicatie tussen lichaam & geest onverstoord kan plaatsvinden. We raken het pijnpunt liefdevol en helder aan.

 • Sessie 3 en 4: In behandeling drie en vier vindt heling van de kern plaats.

 • Sessie 5: In de vijfde behandeling vindt integratie plaats en is het belemmerend patroon vervangen door een opbouwend patroon. Hierdoor kun je vanuit de kernkracht je levenspad verder vervolgen. We evalueren het gevolgde traject.

Aandachtspunten Tao Touch Balans

 • N.B: Tao Touch Balans is nooit  een vervanging van een medische behandeling, raadpleeg bij (ernstige) klachten daarom altijd eerst de arts!

 • Ondanks de achtergrond in de gezondheidszorg en als ervaringsdeskundige is de behandelaar zelf geen arts of psycholoog.
 • Het kan mogelijk zijn dat je andere lijnen moet uitzetten naar de reguliere geneeskunst bv huisarts, GGZ of andere instanties om een beter resultaat te behalen. Bij gerede twijfel zal ik je altijd doorverwijzen.

 • De opzet van de Tao Touch Balans heeft als basis vijf sessies. Soms kan het zijn dat de vraagstelling en behandeltraject aanvullende sessies nodig hebben. Ik zal dit eerlijk bij je aangeven.

 • Vraag gerust voor nadere informatie, ik help je graag verder.

Wat is intuïtieve coaching?

Bij intuïtieve coaching maak ik gebruik van bewustwordingsgesprekken. Hierdoor worden beperkende/ herhalende patronen helder en begeleid ik je om deze om te zetten naar een opbouwend, positief patroon. Inzicht en ervaren hoe je dit zelf kunt omzetten zorgt ervoor dat je steviger in het leven komt te staan. Het maakt dat je beter met uitdagingen kunt omgaan.

Wat is shiatsu therapie?

Klassieke shiatsu therapie is een eeuwenoude Japanse methode welke zijn oorsprong heeft in China en verwant is aan accupunctuur. Vertaald betekent shiatsu 'vingerdruk'. Het is een manuele behandelvorm welke bestaat uit het behandelen van energiebanen middels ontspannen druk middels, duim, hand, elleboog of knie. Shiatsu zorgt voor een diepe ontspanning, balans en innerlijke rust.

Wat is sjamanistische healing?

Bij een sjamanistische healing word de balans van body, mind, soul en spirit herstelt. Je komt weer in helder contact met jouw gevoelsleven. Er wordt voor de healing een energieveld gecreëerd die bij jou past zodat er in een veilige en ontspannen sfeer gewerkt kan worden. Zo kan het fundament worden rechtgezet en vallen de puzzelstukjes zo gezegd op z'n rechtmatige plek .