Prijslijst behandelingen            

Tao Touch Balans (coaching & healing):

Basistraject van 5 sessies

€ 400,- (5 sessies)

Losse vervolgafspraak

€ 80,- per sessie


Tao Touch Moxa:

Losse behandeling van 30 minuten (zonder shiatsu)

€ 45,-Tao Touch Shiatsu:              


Losse behandeling Shiatsu

€ 70,- (per sessie)

Shiatsu Voordeelkaart 6 sessies   

€ 350,-Rite van de Baarmoeder & Healing:

Individuele inwijding plus healingssessie = 2 sessies inclusief 1x rite + 1x behandeling    

€ 190,- totaal

Groepsinwijding plus healingsessie = 2 sessies inclusief 1x rite + 1x behandeling    

€ 130,- totaal

Vergoeding zorgverzekeraar

 • Een Tao Touch behandeling is een essentiële investering in jezelf en jouw gezondheid. Laat de kosten daardoor geen belemmering zijn om niet liefdevol met jouw persoonlijke ontwikkeling of gezondheid aan de slag te gaan.

 • De (shiatsu) behandelingen en cursussen worden niet vergoed door de zorgverzekering.

 • Lukt het niet om het bedrag in één keer te voldoen? Maak het gewoon bespreekbaar, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Dit is vooral van toepassing op de meerdaagse workshops en behandeltrajecten, hierbij is vaak (na aanbetaling) een betaling in maximale (vooraf vastgestelde) termijnen mogelijk.

 • Korting op een behandeling e/o workshop via bijvoorbeeld een Ooievaarspas behoort niet tot de mogelijkheden.

Afspraak maken

Afspraak annuleren

 • Een behandelafspraak kosteloos annuleren tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak (m.u.v. het coachingstraject en shiatsu voordeelkaart)

 • Bij annulering binnen 48 uur ben ik genoodzaakt de behandelkosten in rekening te brengen. Dit is tevens van toepassing wanneer de afspraak niet wordt nagekomen. (m.u.v. het coachingstraject en shiatsu voordeelkaart).

 • Er kan altijd iets voorvallen waardoor je noodgedwongen moet annuleren. Zeg daarom op tijd af en voorkom dat je annuleringskosten moet betalen omdat je te laat hebt (of helemaal niet) hebt afgezegd.

 • Bij annulering van het gehele coachingstraject voor de eerste afspraak wordt 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Mocht je annuleren terwijl het traject al is gestart dan is dit de annuleringskosten plus de ontvangen behandeling(en).

 • Bij afzegging van een shiatsubehandeling t.b.v. de Shiatsu Voordeelkaart wordt 20% annuleringskosten in rekening gebracht mits er geen nieuwe afspraak wordt gemaakt. Dit is ook van toepassing wanneer de voordeelkaart helemaal wordt afgezegt.

Betaling afspraak

 • Een behandeling wordt van te voren via bankbetaling c.q. betaalverzoek voldaan. De betaling dient uiterlijk 72 uur voor de afspraak te zijn ontvangen (m.u.v. het coachingstraject en dit is eveneens van toepassing bij de shiatsu voordeelkaart)

 • Het coachingstraject wordt, uiterlijk 2 weken voor de eerste behandeling met een betaalverzoek via Whatsapp, in z'n geheel of in maximaal 2 termijnbetalingen voldaan. Informeer naar de voorwaarden.

 • De Shiatsu Voordeelkaart wordt vooraf in zijn geheel of in maximaal 2 termijnbetalingen voldaan. Informeer naar de voorwaarden. De betaling wordt voldaan met een betaalverzoek va Whatsapp.