Soul Healing

In de praktijk wordt gewerkt met Soul Healing: dit zijn sessies die, middels energetische opstellingen, een sjamanistische trancereis en/of rituelen, dieper contact maken met de wijsheid van je ziel waardoor healing op mentaal, energetisch en fysiek niveau mogelijk is. Soul Retrieval en Despacho's (dank- en healingoffers) horen al langere tijd tot het vaste programma van Tao Touch.

Nieuw-in-de-praktijk! De Prenatale Healing is een energetische opstelling die teruggaat naar het moment voor de geboorte, de tijd in de baarmoeder. Deze periode kan namelijk al bepalend, voor je leven, zijn. De emoties, gedachten en ervaringen die een moeder ervaart tijdens de zwangerschap kunnen invloed hebben op het geheugen van je cellen en hierin opgeslagen worden. Je kunt daardoor (ongemerkt) patronen, gedragingen en pijnstukken overnemen niet per sé altijd de jouwe hoeven zijn, die zich op een bepaalde manier manifesteren in je lijf en in je leven. Met behulp van een prenatale healing wordt hierin, na inzicht, op verschillende lagen dan healing gegeven. Zowel de eigen beperkende- alsook de overgenomen (energie)patronen worden met respect en vanuit vergeving omgezet naar een opbouwende/ ondersteunende energie waarna je krachtig(er) terugstapt in je eigen leven.

De Medicijnwiel opstelling, is op dit moment nog in ontwikkeling dus nog heel even geduld, ik hoop dit per 1 februari a.s. officieel te kunnen aanbieden als 'het pad van de vreedzame krijger'.

Voor alle Soul Healing-sessies heb ik vooraf een telefonisch intake gesprek: dit is om eerst nader kennis te maken en tevens om met elkaar te ontdekken of dit echt de best passende behandelvorm voor je is. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Despacho's/ rituelen


Heb je een mooie reden om een Despacho (dank- en healingsoffer) maken? Om een kroonjaar of een (komende) geboorte te vieren? Of om een leven te herdenken? Ook een despacho of ritueel op maat is mogelijk bijv. bij een overgangsfase in het leven. Ervaar je een diepe behoefte om te danken, te herdenken of te healen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Medicijnwiel opstelling


De Medicijnwiel Opstelling is een healing waarin je middels 'het pad van de vreedzame krijger' de vier windrichtingen begaat. Iedere windrichting heeft een eigen energie/ krachtdier en staat voor een bepaalde fase in je leven. Het medicijnwiel wordt opgesteld volgens de richting van de Q'ueros Inca sjamanen. Dit pad kan vanaf 1 februari 2022 bij Tao Touch worden geboekt.

Prenatale Healing


De Prenatale Healing is een energetische opstelling die teruggaat naar het moment voor de geboorte, tijdens het verblijf in de baarmoeder. Hierin wordt op verschillende levels healing gegeven. Beperkende en (onbewust) overgenomen patronen worden hierdoor omgezet naar een opbouwende energie waarna je krachtig(er) terugstapt in je eigen leven.

Soul Retrieval


Soul Retrieval is een sjamanistische behandeling die diep op zielsniveau werkt. Via een meditatieve trancereis ontvang je een dieper inzicht over waarin een beperkend patroon zit en wordt het contact met je ziel herstelt. Mocht een trancereis minder bij je passen, dan is een zielenreis ook mogelijk via een helende energie opstelling. N.B.: een sessie in deze vorm duurt langer. Lees verder ->