• Praktijk: Waldeck Den Haag.

  • Contact: (+31) 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier.

  • Bekijk de privacyverklaring omtrent gebruik van persoonsgegevens.

Soul Healing

In de praktijk wordt gewerkt met Soul Healing: dit zijn sessies die, middels energetische opstellingen, een sjamanistische trancereis en/of rituelen, dieper contact maken met de wijsheid van je ziel waardoor healing op mentaal, energetisch en fysiek niveau mogelijk is.

Voor alle Soul Healing-sessies geldt een telefonisch intake gesprek die we vooraf hebben alvorens een afspraak te maken. Dit is sowieso om eerst nader kennis met elkaar te maken en tevens om te ontdekken of dit echt de best bij jou passende behandelvorm is. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Despacho's/ rituelen


Heb je een mooie reden om een Despacho (dank- en healingsoffer) maken? Om een kroonjaar of een (komende) geboorte te vieren? Of om een leven te herdenken? Ook een despacho of ritueel op maat is mogelijk bijv. bij een overgangsfase in het leven. Ervaar je een diepe behoefte om te danken, te herdenken of te healen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Medicijnwiel opstelling


De Medicijnwiel Opstelling is een healing waarin je middels 'het pad van de vreedzame krijger' de vier windrichtingen begaat. Iedere windrichting heeft een eigen energie/ krachtdier en staat voor een bepaalde fase in je leven. Het medicijnwiel wordt opgesteld volgens de richting van de Q'ueros Inca sjamanen. Dit pad is vooralsnog in ontwikkeling en kan waarschijnlijk in 2023 worden geboekt.

Prenatale Healing


De Prenatale Healing is een energetische opstelling die teruggaat naar het moment voor je geboorte, tijdens het verblijf in de baarmoeder van je moeder. Hierin wordt op verschillende levels healing gegeven. (Onbewust) overgenomen patronen worden hier omgezet naar inzicht en een opbouwende energie waarna je krachtig(er) terugstapt in je eigen leven. Lees verder ->

Soul Retrieval


Soul Retrieval is een sjamanistische behandeling die diep op zielsniveau werkt. Via een meditatieve trancereis ontvang je een dieper inzicht over waarin een beperkend patroon zit en wordt het contact met je ziel herstelt. Mocht een trancereis minder bij je passen, dan is een zielenreis ook mogelijk via een helende energie opstelling. N.B.: een sessie in deze vorm duurt langer. Lees verder ->