Soul Healing

In de praktijk wordt gewerkt met Soul Healing: dit zijn sessies die, middels energetische opstellingen, een sjamanistische trancereis en/of rituelen, dieper contact maken met de wijsheid van je ziel waardoor healing op mentaal, energetisch en fysiek niveau mogelijk is. Soul Retrieval en Despacho's (dank- en healingoffers) horen al langere tijd tot het vaste programma van Tao Touch.

  • De Prenatale Healing is een energetische opstelling die teruggaat naar het moment voor de geboorte, de tijd in de baarmoeder. Deze periode kan namelijk al bepalend, voor je leven, zijn. De emoties, gedachten en ervaringen die een moeder ervaart tijdens de zwangerschap kunnen van invloed zijn op jouw celgeheugen en hierin opgeslagen worden. Je kunt daardoor (ongemerkt en onbedoeld) patronen, gedragingen en pijnstukken overnemen niet per definitie bij je horen.
    Dit kan zich op een bepaalde manier manifesteren in je energie, in je lichaam e/o in je leven. Met behulp van een prenatale healing wordt, nadat hierin helder inzicht is gekomen, op de verschillende lagen healing gegeven. Zowel de eigen beperkende- alsook de overgenomen (energie)patronen worden met respect en vanuit vergeving omgezet naar een opbouwende/ ondersteunende energie waarna je krachtig(er) terugstapt in je eigen leven.

  • De Medicijnwiel opstelling, is op dit moment in ontwikkeling dus nog heel even geduld, ik hoop dit binnenkort officieel te kunnen aanbieden als 'het pad van de vreedzame krijger'.

  • Voor alle Soul Healing-sessies geldt een telefonisch intake gesprek die we vooraf hebben alvorens een afspraak te maken. Dit is sowieso om eerst nader kennis met elkaar te maken en tevens om te ontdekken of dit echt de best bij jou passende behandelvorm is. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Despacho's/ rituelen


Heb je een mooie reden om een Despacho (dank- en healingsoffer) maken? Om een kroonjaar of een (komende) geboorte te vieren? Of om een leven te herdenken? Ook een despacho of ritueel op maat is mogelijk bijv. bij een overgangsfase in het leven. Ervaar je een diepe behoefte om te danken, te herdenken of te healen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Medicijnwiel opstelling


De Medicijnwiel Opstelling is een healing waarin je middels 'het pad van de vreedzame krijger' de vier windrichtingen begaat. Iedere windrichting heeft een eigen energie/ krachtdier en staat voor een bepaalde fase in je leven. Het medicijnwiel wordt opgesteld volgens de richting van de Q'ueros Inca sjamanen. Dit pad is in ontwikkeling en kan binnenkort in de praktijk worden geboekt.

Prenatale Healing


De Prenatale Healing is een energetische opstelling die teruggaat naar het moment voor je geboorte, tijdens het verblijf in de baarmoeder van je moeder. Hierin wordt op verschillende levels healing gegeven. (Onbewust) overgenomen patronen worden hier omgezet naar inzicht en een opbouwende energie waarna je krachtig(er) terugstapt in je eigen leven.

Soul Retrieval


Soul Retrieval is een sjamanistische behandeling die diep op zielsniveau werkt. Via een meditatieve trancereis ontvang je een dieper inzicht over waarin een beperkend patroon zit en wordt het contact met je ziel herstelt. Mocht een trancereis minder bij je passen, dan is een zielenreis ook mogelijk via een helende energie opstelling. N.B.: een sessie in deze vorm duurt langer. Lees verder ->