Even voorstellen

'Tao Touch - een bewust moment voor jezelf' is de natuurgeneeskundige praktijk van Jacqueline van Mierlo. Zij werkt hier als gecertificeerd shiatsu therapeut, intuïtieve coach, womb- & earth keeper.

De opleiding voor shiatsu & coaching heeft zij met goed gevolg afgerond bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Ze volgt regelmatig bijscholingen zodat haar kennis up-to-date blijft. Daarnaast werkt ze parttime in de reguliere gezondheidszorg en brengt zo de ervaring vanuit twee werelden samen.

Tijdens een behandeling e/o workshop word je in contact gebracht met je diepste kern van waaruit je kunt herstellen. Jacqueline biedt als energie- en healing facilitator een gerichte ondersteuning die juist voor jou nodig is zodat je vanuit eigen kracht terugkeert naar een stabiele(re) gezondheid op alle niveau's. Ze maakt hiervoor gebruik van technieken vanuit de traditionele oosterse geneeskunde en - diagnostiek, lichaamsgerichte therapie, systemisch energiewerk en healing. De kennis vanuit de reguliere zorg combineert zij, binnen de praktijk, met de holistische werkwijze vanuit de oosterse en sjamanistische tradities.


Haar kracht ligt, naast de expertise als shiatsu therapeut en coach, in een aandachtige, persoonlijke begeleiding door middel van een sessie op maat. Ook maakt ze zaken meer inzichtelijk zodat je zelf duidelijk kunt ervaren hoe jouw lichaam en geest met elkaar verbonden zijn waardoor de dingen die je beperken meer helder worden. Hierbij ervaar je een prettige doortastendheid dat op z’n tijd wordt gecombineerd met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Wil je nader kennismaken met één van de behandelingen, Soul Healing of een workshop? Dat kan! Met behulp van het contactformulier kan je je aanmelden. Wil je weten wat Tao Touch voor jou persoonlijk kan betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, Jacqueline informeert je graag verder.