Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensEven voorstellen

De praktijk van Tao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching is in 2011 gestart door Jacqueline van Mierlo. Zij werkt hier als gecertificeerd shiatsu therapeut en balans coach.

De opleiding voor shiatsu & coaching heeft zij met goed gevolg afgerond bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Ze volgt regelmatig bijscholingen. Daarnaast werkt ze parttime in de reguliere gezondheidszorg en brengt zo de wijsheid van twee werelden samen.

Tijdens een behandeling e/o workshop word je in contact gebracht met je diepste kern van waaruit je kunt helen. Jacqueline biedt een gerichte ondersteuning die juist voor jou nodig is zodat je vanuit eigen kracht terugkeert naar een stabiele(re) gezondheid op alle niveau's. Ze maakt hiervoor gebruik van technieken vanuit de traditionele oosterse geneeskunde en - diagnostiek, lichaamsgerichte therapie, energiewerk en (sjamanistische) healing. De kennis en ervaring vanuit de reguliere zorg combineert zij, binnen de praktijk, met de holistische werkwijze vanuit de oosterse en sjamanistische tradities.

Haar kracht ligt, naast de expertise als shiatsu therapeut en coach, in een aandachtige, persoonlijke begeleiding door middel van een behandeling/ workshop op maat. Ook maakt ze zaken meer inzichtelijk e/o voelbaar zodat je zelf duidelijk kunt ervaren hoe jouw lichaam en geest met elkaar verbonden zijn waardoor de dingen die je beperken meer helder worden. Hierbij ervaar je een prettige doortastendheid. Op z’n tijd gecombineerd met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Wil je nader kennismaken met één van de behandelingen of workshop? Dat kan! Met behulp van het contactformulier kan je een behandeling aanvragen. Wil je weten wat Tao Touch voor jou persoonlijk kan betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, Jacqueline informeert je graag verder.

Inspiratie


Wat betekent Tao Touch?

Tao Touch betekent ‘het pad der aanraking’ (Tao = pad en Touch = aanraken, aanraking alsook geraakt worden). Aanraking heeft een diepe, helende werking op lichaam en geest. Het activeert het zelf herstellend vermogen, versterkt het lichaamsbewustzijn en verhoogt het gevoel van welbevinden. Aandachtig aanwezig zijn in een sessie kan je tevens raken en je bewust maken van zaken die je verhinderen vol vanuit jouw eigen kracht te leven.

Daarnaast is het motto in de praktijk: "Luister naar de fluistering van jouw lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen." want vaak gaan we voorbij aan de fluistering totdat het lichaam heel luid roept. In goed/ helder contact zijn met jezelf is de leidraad voor een verbeterde gezondheid op alle vlakken.

Dit zijn allemaal essentiële zaken welke de basis vormen voor de dienstverlening in de praktijk van Tao Touch - Klassieke Shiatsu en Coaching.