Waarom intuïtieve coaching?

Alles in en om ons heen bestaat uit energie: Albert Einstein wist het en de kwantumfysica komt steeds vaker tot opzienbarende ontdekkingen. Ongeacht of het nu gaat om materiële zaken, ons fysieke lichaam of de planeet waarop we leven. Maar ook alle gedachten, woorden en interne overtuigingen van jezelf en van anderen zijn energie. Al deze energie is van invloed op je gevoel van welbevinden. Ze kunnen je voeden of vermoeid doen voelen.

Wanneer de energie verstoord wordt kan er een blokkering onstaan in de stroom van energiebanen (meridianen), het chakrasysteem en de aura. Naarmate een verstoring lang aanhoudt kan dit een voedingsbodem zijn voor allerlei klachten. Deze klachten kunnen tot uiting komen op energetisch niveau maar ook op emotioneel, mentaal of fysiek vlak.

Het is dan belangrijk om ons niet slechts te focussen op een deel van de persoon maar naar de hele mens en zijn leefomgeving te kijken. We werken daarom volgens de holistische zienswijze zoals die toegepast wordt binnen de oosterse tradities.

Op deze manier kunnen we alles duidelijk in kaart brengen en inzichtelijk maken. Dit zorgt ervoor dat we gedegen aan het fundament kunnen werken en dit is van cruciaal belang want alleen op een stevige/ stabiele basis kun je bouwen.

Wat is een intuïtieve coaching?

Bij intuïtieve coaching maken we gebruik van reflectiegesprekken. Hierdoor word jij je bewust van beperkende/ herhalende patronen helder en begeleiden wij je om deze om te zetten naar een opbouwend, positief patroon. Inzicht en ervaren hoe je dit zelf kunt omzetten zorgt ervoor dat je steviger in het leven komt te staan. Het maakt dat je beter met uitdagingen kunt omgaan. Het verleden kun je niet veranderen echter je kunt leren hoe hier constructiever mee om te gaan.

Naast de coaching worden energetische- en lichaamswerk sessies gegeven. Deze ondersteunen het herstel van de levensstroom en het bewuste contact met jouw lichaam. Hierdoor verbetert het lichaamsbewustzijn zodat je de signalen van het lichaam beter aanvoelt en hier gerichter op zal reageren.

De intuïtieve coaching wordt binnen de praktijk samen met shiatsu, sjamanistische healing en lichaamsgerichte therapie gegeven en niet als een op zichzelf staande behandelvorm. Hiervoor is gekozen omdat ik van mening ben dat jij zo de meest complete en passende behandeling krijgt.

Wil je zelf eens de complete behandeling ervaren van Tao Touch Balans, of wil je meer informatie? Ga dan naar de contactformulier.