Wat is een sjamanistische healing?

Bij een sjamanistische healing wordt de balans van body, mind, soul en spirit hersteld als ook jouw emotionele gevoelsleven. Het fundament wordt rechtgezet waardoor alles op zijn plaats valt. Je ervaart een gevoel van harmonie, balans en welbevinden. In een veilige en ontspannen sfeer wordt een energieveld gecreëerd dat bij jou past (dit is de healings ruimte). Er wordt een toegang naar jouw ervaringswereld in diepe, onbewuste en subtiele lagen geopend. In deze basis vindt de healing plaats.

Het volgende is tijdens een behandeling mogelijk: verwijderen van energieën die niet bij jou horen, het helder maken en opruimen van beperkende overtuigingen die in het verleden zijn opgedaan. Maar ook verschillende andere processen die innerlijke conflicten, blokkades, spanningen, psychische klachten, fysieke en emotionele pijn oplossen. Jouw energiesysteem komt weer in balans.

De sjamanistische healing wordt alleen in combinatie gegeven met shiatsu en energetische coaching. Tijdens de behandeling wordt dus gebruik gemaakt van de verschillende tools en technieken. Alles wordt afgestemd op de persoon en het moment.

Het herstellen van het pure zielspotentieel (soul retrieval) en contact maken met jouw diepste zielsopdracht (destiny retrieval) is eveneens mogelijk. Indien dit nodig is geef ik dit aan en zullen we een aparte afspraak inboeken (de retrieval behandelingen zijn niet inbegrepen bij Tao Touch Balans). Heb je een specifieke (mentale/ energetische/ emotionele) overtuiging, lichaamsconditie of herhalend probleem waaraan je gericht wilt werken dan is het coachingsprogramma eerder aan te bevelen.

Leg ons gerust jouw vraag voor en je krijgt een bij jou passend advies. Wil jij je aanmelden, wil je meer informatie over Tao Touch Balans of Soul Retrieval? Ga dan naar het contactformulier.