Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensGodin Essentie


Het Pad van Licht en Schaduw is een transformatie reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, coaching, en een dank- en healingsritueel. Hiermee herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow.

Munay-Ki


Het Pad van Vuur is een uitnodiging om op pad te gaan in een transformerende heldenreis. De negental rituelen hebben hun oorsprong bij de Inca sjamanen. De oude wijsheden en ceremonies geven kracht en zullen je ondersteunen in het dagelijkse leven en persoonlijke ontwikkeling.

Rite van de Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder of Womb Healing is een sjamanistisch ritueel voor vrouwen. De inwijding heelt de moederwond, de vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.

(Y)in Balans


Het Pad van de authentieke Vrouw is speciaal bedoeld voor de vrouw en al haar facetten van gezondheid. om te leven vanuit haar eigen Kracht. (Y)in Balans doet je ervaren wat jouw unieke kracht is. De cursus brengt disciplines samen zoals chakrawerk, taoïstische oefeningen en coaching.