Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensWelke workshops zijn er voor jou?

Met de Tao Touch Traningen heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke reis verder verdiepen o.a. door middel van Munay-Ki, de Womb Healing of een van de andere workshopsop zowel energetisch, fysiek als emotioneel niveau. De praktische en spirituele tools welke hierbij worden gegeven, bieden je ondersteuning en zijn eenvoudig toe te passen in jouw dagelijkse leven. Laat je inspireren door het cursusaanbod en kies de workshop die het beste bij je past. JubileumKorting: in 2021 viert Tao Touch haar 10-jarig jubileum en daarom ontvang je het hele jaar 10% korting op alle meerdaagse workshops (dit is niet van toepassing op de dagworkshops). Pak jij dit voordeel mee? Je vindt hieronder het overzicht. Ik adviseer je graag verder dus wil je ontdekken wat een specifieke workshop voor jou persoonlijk zou kunnen betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, dit kun je doen via het contactformulier.

COVID-19 In verband met lockdown evenals winterstop is de praktijk gesloten tot 24 januari a.s. Vanaf 26-01 gaat de deur hopelijk weer open. Dan wordt er gewerkt volgens de regelgeving van het RIVM indien nodig met mondmasker. Let bij een behandelafspraak of een workshop s.v.p. op het volgende: Heb je last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn en/ of koorts? Kampt een huisgenoot hiermee? Heb jij of een huisgenoot COVID (of recent gehad)? Annuleer s.v.p. altijd de afspraak. Ik pas deze regels ook voor mezelf toe. Laten we goed voor onszelf en voor elkaar zorgen.


Godin Essentie


Het Pad van Licht en Schaduw is een transformatie reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, coaching, en een dank- en healingsritueel. Hiermee herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow.

Munay-Ki


Het Pad van Vuur is een uitnodiging om op pad te gaan in een transformerende heldenreis. De negental rituelen hebben hun oorsprong bij de Inca sjamanen. De oude wijsheden en ceremonies geven kracht en zullen je ondersteunen in het dagelijkse leven en persoonlijke ontwikkeling.

Rite van de Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder of Womb Healing is een sjamanistisch ritueel voor vrouwen. De inwijding heelt de moederwond, de vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.

(Y)in Balans


Het Pad van de authentieke Vrouw is speciaal bedoeld voor de vrouw en al haar facetten van gezondheid. om te leven vanuit haar eigen Kracht. (Y)in Balans doet je ervaren wat jouw unieke kracht is. De cursus brengt disciplines samen zoals chakrawerk, taoïstische oefeningen en coaching.