Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

Tao Touch Een bewust moment voor jezelf


Welke Tao Touch Trainingen zijn er voor jou?

Met de workshops heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke reis verder verdiepen o.a. door middel van Munay Ki, de Womb Healing of een van de andere trainingen. De heldere tools welke hierbij worden gegeven, bieden je ondersteuning en zijn eenvoudig toe te passen in jouw dagelijkse leven. Bij de workshops ontvang je de reader via de mail in PDF format, mits anders aangegeven. Er is hier bewust voor gekozen zodat je zelf te keus hebt of je dit wenst uit te printen of niet. Dit om onnodig papiergebruik te voorkomen en daarom als geste aan Moeder Aarde. De trainingen worden geven in de praktijk Den Haag - Waldeck of op locatie.

Laat je inspireren door het cursusaanbod en kies de workshop die het beste bij je past. Je vindt hieronder het overzicht. Ik adviseer je graag verder dus wil je ontdekken wat een specifieke workshop voor jou persoonlijk zou kunnen betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, dit kun je doen via het contactformulier.


Munay Ki


Het Pad van Transformatie is een uitnodiging om op pad te gaan in jouw persoonlijke heldenreis. De negental rituelen hebben hun oorsprong bij de Inca sjamanen. De oude wijsheid en ceremonies geven kracht en zullen je ondersteunen in het dagelijkse leven en verdere ontwikkeling.

Rite van de Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder of Womb Healing is een sjamanistisch ritueel voor vrouwen. De inwijding heelt de moederwond, de vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.

(Y)in Balans


Het Pad van de authentieke Vrouw is speciaal bedoeld voor de vrouw en al haar facetten van gezondheid. om te leven vanuit haar eigen Kracht. (Y)in Balans doet je ervaren wat jouw unieke kracht is. De cursus brengt disciplines samen zoals chakrawerk, taoïstische oefeningen en coaching.