AardeGodin


Het Pad van Hemel & Aarde is een transformatie reis waarin de Munay-Ki en Rite van de Baarmoeder centraal staat. O.a. met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, coaching, en een dank- en healingsritueel, herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow.

Munay-Ki


Het Pad van Vuur is een uitnodiging om op pad te gaan in een transformerende reis. De negental rituelen hebben hun oorsprong bij de Inca sjamanen. De oude wijsheden en ceremonies geven je kracht en ondersteuning in het dagelijkse leven en persoonlijke ontwikkeling.

Rite vd Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder of Womb Rite is een sjamanistisch ritueel voor vrouwen. De inwijding heelt de moederwond, de vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.

(Y)in Balans


Het Pad van de authentieke Vrouw is speciaal bedoeld voor de vrouw en al haar facetten van gezondheid. om te leven vanuit haar eigen Kracht. (Y)in Balans doet je ervaren wat jouw unieke kracht is. De cursus brengt disciplines samen zoals chakrawerk, taoïstische oefeningen en coaching.