Munay-Ki


Het Pad van Vuur is een uitnodiging om op pad te gaan in een transformerende reis. De negental rituelen hebben hun oorsprong bij de Inca sjamanen. De oude wijsheden en ceremonies geven je kracht en ondersteuning in het dagelijkse leven en persoonlijke ontwikkeling.

Rite vd Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder of Womb Rite is een sjamanistisch ritueel voor vrouwen. De inwijding heelt de moederwond, de vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.

Zomer Special


Het pad van de Womb is een verdiepende reis van de Rite van de Baarmoeder Intensive bedoeld voor de vrouw die haar pad van licht en schaduw vanuit liefdevolle toewijding aangaat en juist deze zomer echt de ruimte wil nemen voor haar persoonlijke ontwikkeling.

(Y)in Balans (basis)


Lotus van Licht: pad van de 7 chakra's is een basiscursus voor de vrouw waarin je op reis gaat door je eigen energiesysteem. Gedurende de inspirerende bijeenkomsten krijg je meer inzicht in wat chakra's zijn, hoe ze werken en ze verbonden zijn met je gezondheid van body, mind & soul.