AardeGodin

Het Pad van Hemel en Aarde is een ontdekkingsreis voor vrouwen bestaande uit 8 inspirerende sessies waarin de rite(s) van de Munay-Ki en de Baarmoeder centraal staan. Je (her)ontdekt hier, met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische opstellingen, (online) coaching, afgerond met het dank- en healingsritueel (Womb- en Earth Keepers Cirkel), jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie en voorouderlijke vrouwenlijn. Dit is puur thuiskomen bij jezelf, jouw innerlijke natuur en de wereld om je heen.

Wil je (terug) naar de essentie van jezelf? Heb jij de behoefte om je (nog) bewuster te verbinden met je wortels diep in Moeder Aarde en je hoofd helder in de lucht? Thuis-zijn bij jezelf is van het grootste belang want JIJ bent de verbinding tussen Hemel & Aarde.

Data AardeGodin: nieuwe data volgen later. Tijd: op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur (de laatste bijeenkomst is van 11 tot 17 uur), Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. In een kleinere groep is er meer ruimte is voor een gerichte begeleiding.

Investering in jezelf: € 888,- hiervoor ontvang je 40 uur les totaal incl. 1x rite van de baarmoeder + 9 munay ki inwijdingen + inwijdingssteen + 2 verschillende energie opstellingen + 1x womb- & earth keepers cirkel + 1x ervaringssessie en instructie voor het geven van de rites + coaching ter plekke en online + handout. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

Is deze cursus iets voor jou?

AardeGodin is voor je bedoeld als:

  • Jij je leven volledig wilt leven vanuit eigen kracht, stevig in verbinding met de aarde- en de kosmische energie.

  • Je thuis wilt zijn in/ met jezelf, in een bewuste connectie met al wat leeft en hier verantwoording voor wilt nemen.

  • Je oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Je met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

  • Je jouw hervonden kracht wilt manifesteren en je gedragen/ beschermd weet.