AardeGodin

Het Pad van Hemel en Aarde is een ontdekkingsreis voor vrouwen bestaande uit 8 inspirerende sessies waarin de rite(s) van de Munay-Ki en de Baarmoeder centraal staan. Je (her)ontdekt hier, met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische opstellingen, (online) coaching, afgerond met het dank- en healingsritueel (Womb- en Earth Keepers Cirkel), jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie en voorouderlijke vrouwenlijn. Dit is puur thuiskomen bij jezelf, jouw innerlijke natuur en de wereld om je heen.

Wil je (terug) naar de essentie van jezelf? Heb jij de behoefte om je (nog) bewuster te verbinden met je wortels diep in Moeder Aarde en je hoofd helder in de lucht? Thuis-zijn bij jezelf is van het grootste belang want JIJ bent de verbinding tussen Hemel & Aarde.

Data AardeGodin: zaterdag 6 november (krachtkaart en opstelling), zaterdag 27 november, zaterdag 18 december en zaterdag 8 januari (Munay-Ki), zaterdag 29 januari (krachtkaart en opstelling), zaterdag 19 februari (Rite van de Baarmoeder), vrijdag 4 maart (Womb- en Earth Keepers Cirkel. Let op dit is op een vrijdag), zaterdag 9 april (ervaringssessie: oefenen van Rite vd Baarmoeder plus Munay-Ki, coaching en afronding.) Tussen de sessies door ontvang je online opdrachten om de inwijdingen verder bewust te worden en te voeden. Tijd: op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur (de laatste bijeenkomst is van 11 tot 17 uur), Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. In een kleinere groep is er meer ruimte is voor een gerichte begeleiding.

Investering in jezelf: € 835,- hiervoor ontvang je 41 uur les totaal incl. 1x rite van de baarmoeder + 9 munay ki inwijdingen + inwijdingssteen + 2 verschillende energie opstellingen en persoonlijke krachtkaarten + 1x womb- & earth keepers cirkel + 1x ervaringssessie en instructie voor het geven van de rites + coaching ter plekke en online + handout. Jubileum-Korting: je ontvangt nu tijdelijk 10% korting i.v.m. het 10-jarig jubileum. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 31 oktober a.s. via het contactformulier.

Is deze cursus iets voor jou?


AardeGodin is voor je bedoeld als:

  • Jij je leven volledig wilt leven vanuit eigen kracht, stevig in verbinding met de aarde- en de kosmische energie.

  • Je thuis wilt zijn in/ met jezelf, in een bewuste connectie met al wat leeft en hier verantwoording voor wilt nemen.

  • Je oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Je met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

  • Je jouw hervonden kracht wilt manifesteren en je gedragen/ beschermd weet.