Rite van de Baarmoeder (achtergrond en mogelijkheden)

De Rite van de Baarmoeder (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong heeft bij de junglesjamanen in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen.

Ze helpen ons herinneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.' Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons voor zijn gegaan helen. Op deze manier geven we ook heling aan Moeder Aarde.

De rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de Womb Keeper(s) naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Na ontvangst van de inwijding ben je zelf een Womb Keeper en mag je als vrouw de rite verder delen. Na de inwijding is het van belang dat je regelmatig met de baarmoeder rite werkt waardoor de baarmoeder verder kan helen en krachtiger wordt.

  • Neem ook een kijkje bij de workshops.

  • Er zijn vele mogelijkheden om de Rite van de Baarmoeder te ontvangen. Kijk verder op deze pagina voor meer informatie.

Voor wie is de rite bedoeld?

De inwijding is bedoeld voor zowel vrouwen als mannen aangezien wij allemaal verbonden zijn met een voorouderlijke vrouwenlijn. Mannen kunnen middels de rite die lijn helpen healen, ze maken meer contact met hun eigen vrouwelijke energie en kunnen zo zelf trauma's, pijn en angst transformeren zoals dat voor de vrouwen van toepassing is.

Het is alleen aan de vrouw voorbehouden om na ontvangst de Rite van de Baarmoeder op haar beurt zelf ook weer te delen met andere vrouwen en mannen.

Vrouwen wiens baarmoeder is verwijderd kunnen de inwijding uitstekend ontvangen omdat de energie van de baarmoeder nog altijd aanwezig is. Attentie: De inwijding is zacht en voor een ieder geschikt echter ik houd, voor zwangere vrouwen, aan om de rite pas na de eerste 3 maanden van de zwangerschap te ontvangen, dit is tevens van toepassing als je ten tijde van een IVF terugplaatsing verwacht. Neem bij vragen of onduidelijkheid vooral even contact met mij op.

Er is altijd een vorm die het beste bij je past

Bij Tao Touch zijn verschillende mogelijkheden waarin je de Rite van de Baarmoeder kunt ontvangen:

  • Groepsessie - Inwijdingscirkel voor vrouwen (3-4 vrouwen) met groepscoaching met persoonlijke aandacht (de inwijding wordt afwisselend door 1 of 2 Womb Keepers gegeven). Duur: 4,5 - 5 uur, mede afhankelijk van de grootte van de groep en de benodigde begeleiding.

  • 1-op-1-sessie - Wil je de inwijding liever niet in een groep maar juist individueel ontvangen? Dat kan natuurlijk. Je ontvangt naast de rite ook een voorouderhealing met de keus uit een vrouwen- of mannenlijnopstelling, coaching op maat, aangepast aan jouw vraagsteling en aan wat voor jou persoonlijk van belang is. In de afgelopen periode is een duidelijke verdieping te merken in de individuele sessies waardoor het van belang is dat er ruimte is voor jouw proces. Duur: 4 - 4,5 uur. Heb je extra tijd nodig tijdens deze sessie?: Per 30 minuten betaal je € 30,- extra, bovenop de basisprijs.

  • Wil je als man de Rite van de Baarmoeder ontvangen? Ongemerkt en onbedoeld kun je in de baarmoeder (en via de navelstreng) spanningen en energieën meekrijgen die een uitwerking kunnen hebben op jouw gevoel van thuis-zijn. Ervaar je bepaalde (terugkerende) patronen die je lijken te remmen in je gevoel, intuïtie of misschien wel in het écht aanwezig zijn in je eigen leven? Dan kan de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1-sessie voor jou van toepassing zijn. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Locatie: alle inwijdingen vinden plaats in de praktijk in Den Haag.

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd, deze vrouwenlijn hebben ons het geschenk gegeven van de 13de rite van Munay Ki. Hierdoor ervaren we dat het tijd is, dat wij ons gaan her-inneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.'

De vrouwelijke spirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid. De Rite van de Baarmoeder is een geschenk aan jezelf, aan elkaar en geeft een reiniging wereldwijd. De inwijding is zeer krachtig en brengt in zachtheid jouw schoot/ buik van creatie terug naar een natuurlijke balans waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Of we hebben een trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Het moment is aangebroken dat elke vrouw (en man) zich weer mag herinneren wie zij/ hij in werkelijk is; de vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde, de man als beschermer en krijger. Zo komt een ieder terug bij haar/ zijn natuurlijke, authentieke kracht.

De Womb Rite vormt tegelijkertijd een healing en een zegening, het activeert jouw vrouwelijke energie en - kracht. Het is een wedergeboorte van jouw sterke, liefdevolle essentie van (vrouw-) zijn. Vrouwen (en mannen) kunnen zo trauma's, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt transformeren.


In een groep


De groepsessie voor de Rite van de Baarmoeder is alleen voor vrouwen. De inwijding wordt in Den Haag gegeven door een of twee Womb Keepers. De cirkel wordt bewust klein gehouden zodat een ieder de begeleiding krijgt die voor een ieder nodig is. Ontdek zelf wat deze krachtige bijeenkomst jou kan bieden. -> Verder lezen

Individueel


Wil je de Rite van de Baarmoeder als vrouw liever niet in een groep maar bij voorkeur toch in een 1-op-1 setting met een Womb Keeper ontvangen? Dat is mogelijk. Je ontvangt naast de inwijding ook coaching op maat, aangepast aan jouw vraagstelling en aan wat voor jou persoonlijk echt van belang is. -> Verder lezen

Inwijding & Healing


Combineer je de Rite van de Baarmoeder liever met een healing waarin coaching, energie- en lichaamswerk samenkomen? Dat is mogelijk. Je hebt eerst een behandeling later gevolgd door een Ritesessie: dit kan individueel of bij een groepssessie. Individueel kan het desgewenst op de ritme van de maan. -> Verder lezen

Womb Keepers Cirkel


De Womb Keepers Cirkel is speciaal voor vrouwen die de Rite van de Baarmoeder (al) hebben ontvangen. Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op de heling van de Divine Feminine zowel in jezelf als in de wereld d.m.v. onder andere een dank- en healingsritueel. De cirkel zal iedere keer een ander thema hebben. -> Verder lezen