Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

TAO TOUCH Een bewust moment voor jezelf


Godin Essentie

Het Pad van Licht en Schaduw is een transformatie reis speciaal voor vrouwen waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, (online) coaching, afgerond met een dank- en healingsritueel (Womb Keepers Cirkel) herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow. Puur thuiskomen in jouw eigen kracht. Speciaal bedoeld voor de vrouw die zichzelf liefdevol wil omarmen en deze maanreis met toewijding aangaat. Een cursus voor jouw persoonlijk schaduw- en lichtwerk en healing vanuit de divine feminine. Een absolute aanrader als je heel gericht aandacht wil geven in het transformeren van oude patronen en bewust vernieuwende energie wilt neerzetten. N.B.: Vooraf is er een telefonische intake om na te gaan of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er misschien een ander advies nodig is.

De sessies van de Godin Essentie - Pad van Licht en Schaduw omvat in totaal vijf bijeenkomsten bestaande uit 3x Rite van de Baarmoeder en intuïtieve coaching (o.a. kaartkaarten maken en systemisch werken aan de hand van een specifiek thema), 1x Womb Keepers Cirkel (dank en healingsoffer) en 1x ervaringssessie. Heb je de behoefte en de moed om nu die stap met compassie voor jezelf te nemen om aan de slag te gaan met datgene wat geheeld, (h)erkend en getransformeerd wil worden? Dan is dit de cursus voor jou, zowel voor de vrouw die voor het eerst komt kennismaken met de inwijding alsook wanneer je de rite al eerder hebt ontvangen. Dit is met recht een liefdevolle en krachtige investering in jezelf te noemen.

Data: start zaterdag 13 maart (sessie 1), 10 april (sessie 2), 8 mei (sessie 3), 29 mei (sessie 4) en 18 september (sessie 5). De eerste drie sessies zijn voorbehouden aan de Rite van de Baarmoeder, die gekoppeld zijn aan een specifiek healingsthema, gevolgd door een dank en healingsoffer (Womb Keepers Cirkel) met een afsluiting in het najaar met een ervaringssessie waarin je zelf ook ervaart hoe je de inwijding kunt doorgeven. Tussen de sessies door ontvang je online opdrachten om de inwijdingen verder bewust te worden en te voeden. Tijd: van 11.00 - 17.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep is bewust klein zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning.

Investering in jezelf: € 690,- hiervoor ontvang je 30 uur les totaal = 5 sessies incl. 3x rite vd baarmoeder, 3x coachingsessies en 1x womb keepers cirkel + 1x ervaringssessie (incl. instructie voor het geven van de rite) + coaching, zowel tijdens de sessies als online + reflectieopdrachten + handout. In termijnen betalen is mogelijk, informeer vooraf naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 6 maart 2021 via het contactformulier.

Is de Godin Essentie iets voor jou?


Het pad van Licht en Schaduw is voor jou als:

  • Jij de uitdaging liefdevol durft aan te gaan.

  • Jij met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wil zien.

  • Jij oude angst en pijn wil transformeren naar eigen kracht.

  • Jij jouw eigen (energetische) essentie wil leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

  • Jij werkelijk wil investeren voor een meer ontspannen, verbonden JIJ waarin de prikkels e/o uitdagingen zijn omgezet naar persoonlijke kracht.