Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

...Met een bewust moment, omarm ik mijn eigen kracht

de Godin Essentie

De Godin sessies zijn een tweetal workshops die in 2020 voor het eerst in deze opzet van start gaan. Je kunt kiezen uit 'AardeGodin' en 'MaanGodin'; in de cursus staan o.a. de Rite van de Baarmoeder en Womb Keepers Cirkel centraal al dan niet zijn in combinatie met de sjamanistische inwijdingen van de Munay Ki. De helende werking van de rites komen in deze trainingen samen met gerichte coaching (zoals licht- en schaduwwerk) waarmee dieper wordt gewerkt aan/ met de energetische en emotionele balans van de vrouw. Tik de linkjes aan om meer te lezen over deze onderdelen.

De workshops zijn apart van elkaar te volgen. Iedere cursus heeft haar eigen unieke kwaliteit en opzet die een waardevol steentje bijdraagt aan jouw persoonlijke balans en welzijn. Hieronder kun je meer lezen over de inhoud ervan.


AardeGodin

AardeGodin - Pad van Hemel en Aarde is een nieuwe training voor vrouwen waarin de rite(s) van de Baarmoeder en de Munay Ki centraal staan. Met behulp van de inwijdingen, gerichte energetische oefeningen, (online) coaching, afgerond met het dank- en healingsritueel van de Womb Keepers Cirkel herstel je in 8 maandelijkse sessies jouw persoonlijke verbinding met de aarde- en kosmische energie. Puur thuiskomen bij jezelf!

Data 2020: Start zaterdag 18 april (Rite van de Baarmoeder), 16 mei en 13 juni (Munay Ki), plus in juli en augustus ontvang je een online opdracht/sessie om de inwijdingen verder bewust te worden en te voeden, 12 september (Munay Ki), 10 oktober (Womb Keepers Cirkel) en 7 november (ervaringssessie met o.a. oefenen van Rite vd Baarmoeder plus Munay Ki, coaching en afronding: deze dag is van 12.00 - 17.00 uur). Tijd: op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er meer ruimte is voor gerichte begeleiding.

Investering in jezelf: € 550,- hiervoor ontvang je 25 uur les totaal (dit is bij een groep van 3 personen, bij minder deelnemers is het een equivalent hiervan) = 1x rite van de baarmoeder + 9 munay ki inwijdingen + inwijdingssteen + 1x womb keepers cirkel + 1x ervaringssessie en instructie voor het geven van de rites + coaching ter plekke en online + handout(s). In termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden. Aanmelden: De inschrijving is vanwege de nieuwe verordening m.b.t, het c virus gestopt. Aanmelden via het contactformulier.


MaanGodin

MaanGodin - Pad van 13 Manen is een krachtige jaartraining voor vrouwen die zichzelf liefdevol willen omarmen en met toewijding deze maanreis willen aangaan! Een cursus waarin jouw persoonlijk schaduw- en lichtwerk en healing vanuit het Heilig Vrouwelijke centraal zal staan. Een absolute aanrader als je heel gericht aandacht wilt geven in het transformeren van oude patronen.

Dit jaar van MaanGodin omvat in totaal 13 maansessies (incl. ervaringssessie): je begint eerst met de Rite van de Baarmoeder met daarop kort gevolgd door een live maansessie. Hiermee leggen we een stevige basis echter hierna verandert het m.b.t. de locatie: zo doe je de ene maand jouw inzichtgevende, bewustmakende oefeningen en energetisch ritueel zelf thuis incl. begeleiding online en in de andere maand zien we elkaar 'live'. Dit zorgt ervoor dat het jaartraject in ieders agenda past. Heb je de behoefte en de lef om nu een echt die stap voor jezelf te nemen? Ben je bereid om vanuit toewijding aan de slag te gaan met datgene wat geheeld wilt worden en jouw eigen, natuurlijke flow te (her)vinden? Dan is dit de cursus voor jou zowel voor de vrouw die voor het eerst kennis maakt met de inwijding als wanneer je hiermee al bekend bent. Dit is met recht een liefdevolle en krachtige investering in jezelf te noemen.

Data 2020: Start van de cursus is verschoven, nader informatie volgt later. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er meer ruimte is voor gerichte begeleiding, dit vertaalt zich daardoor in de prijs.

Investering in jezelf: Het jaartraject kost € 750,- hiervoor ontvang je 32 uur les totaal = 13 maansessies incl. 3x rite vd baarmoeder en 1x womb keepers cirkel + 1x ervaringssessie incl. instructie voor het geven van de rite + coaching, zowel tijdens de sessies als online + reflectieopdrachten + handout(s). In termijnen betalen is mogelijk (alleen na overleg). Aanmelden: inschrijving is gesloten, start van de MaanGodin is mogelijk in het najaar 2020 meer informatie via het contactformulier.

N.B.: Bij een gemiste livesessie ontvang je de opdrachten via de mail thuis. Let op! Je kunt maximaal 2 livesessies missen (vakantie e/o andere omstandigheden), dit in verband met de stroom van de cursus. Er vindt geen terugbetaling plaats bij een gemiste sessie.

Zijn de Godin sessies iets voor jou?


AardeGodin is voor jou als:

 • Jij jouw leven volledig wilt leven vanuit je eigen kracht, stevig in verbinding met aarde- en kosmische energie.

 • Jij thuis wilt zijn in/ met jezelf, in een bewuste connectie met al wat leeft en hier verantwoording voor wilt nemen.

 • Jij oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

 • Jij met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

 • Jij jouw hervonden kracht wilt manifesteren en je gedragen/ beschermd weet.


MaanGodin is voor jou als:

 • Jij niet schuwt om liefdevol de uitdaging aan te gaan.

 • Jij met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

 • Jij oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

 • Jij jouw eigen (energetische) essentie wilt leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

 • Jij werkelijk wilt investeren voor een meer ontspannen, verbonden JIJ waarin de prikkels e/o uitdagingen zijn omgezet naar persoonlijke kracht.


Is het lastig om te kiezen?:

 • Ga dan vooral af op je eerste gevoel.

 • Beide Godin sessies bieden je een krachtige ondersteuning in jouw persoonlijke healing en ontwikkeling. Eenieder heeft haar eigen unieke energie.

 • Kijk (naast het financiële plaatje) ook eerlijk naar de factor 'tijd'. Hoeveel ruimte heb je echt om vrij te maken?

 • Kom je er alsnog niet uit neem gerust contact met mij op.