Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensGodin Essentie

Het Pad van Licht en Schaduw (ofwel Womb Healing Intensive) is een transformatie reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat. Speciaal bedoeld voor de vrouw die haar pad van licht en schaduw vanuit liefdevolle toewijding aangaat. Een absolute aanrader als je vanuit compassie en met de energie van de Divine Feminine gericht aandacht wil geven aan transformatie van pijnpunten, oude patronen en bewustwording. Met behulp van o.a. de inwijdingen en gerichte energetische oefeningen evenals coaching, herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow want dit is puur thuiskomen in jouw eigen kracht.

Heb je de behoefte om een bewuste, helende en transformerende stap voor jezelf te nemen? Dan is dit de cursus voor jou: zowel voor de vrouw die voor het eerst komt kennismaken met de inwijding alsook wanneer je de rite al eerder hebt ontvangen. Dit is met recht een liefdevolle en krachtige investering in jezelf te noemen.

Data: start zaterdag 10 april (sessie 1: inzicht en coaching), 8 mei (sessie 2: Rite van de Baarmoeder), 29 mei (sessie 3: Rite van de Baarmoeder), 10 juli (sessie 4: Rite van de Baarmoeder), 25 september (sessie 5: Womb Keepers Cirkel) en 23 oktober (sessie 6: ervaringssessie). Tussen de sessies door ontvang je 5x online reflectie opdrachten om de inwijdingen verder bewust te worden en te voeden. Tijd: van 11.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep is bewust klein zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning. Aanmelden: s.v.p. voor 3 april 2021 via het contactformulier. Investering in jezelf: € 650,- hiervoor krijg je 6 sessies incl. 3x rite vd baarmoeder, begeleiding tijdens de bijeenkomsten + 1x inzicht- en coachingsssessie + dank- en healingoffer (Womb Keepers Cirkel) + 1x ervaringssessie (incl. instructie voor het geven van de rite) + reflectieopdrachten online + handout. Jubileum-Korting: ontvang nu 10% korting i.v.m. het 10-jarig jubileum. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden.

N.B.: Vooraf is er een telefonische intake om nader kennis te maken en te zien of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.

De cursus omvat in totaal zes bijeenkomsten bestaande uit o.a.: 3x Rite van de Baarmoeder, intuïtieve coaching, het maken van zielkrachtkaarten (een collage techniek), energetische opstellingsoefeningen (systemisch werk) aan de hand van een specifiek thema. Hiermee krijg je verder inzicht in de diepere laag van jezelf. De inwijdingen worden gevolgd door een inzicht- en coachingssessie waarna we afronden met een ervaringssessie.

Is de Godin Essentie iets voor jou?


Het pad van Licht en Schaduw is voor jou als:

  • Jij liefdevol de uitdaging durft aan te gaan.

  • Jij met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

  • Jij oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Jij jouw eigen (energetische) essentie wilt leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

  • Jij werkelijk wilt investeren voor een meer ontspannen en verbonden JIJ.