Munay-Ki

Het pad van Vuur is gebaseerd op een negental transformerende rites (energieoverdrachten/ inwijdingen) die hun oorsprong hebben bij de Inca sjamanen – de Q’ueros. Munay-Ki is jouw uitnodiging om je te ontwikkelen naar totaal potentieel, zowel op energetisch, emotioneel, mentaal als lichamelijk niveau. Het is een uitnodiging om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De oude Inca wijsheden en ceremonies zullen je helpen om de inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je persoonlijke groei.

Met ingang van maart 2022 zal een nieuwe groep starten voor de Munay-Ki, bestaande uit totaal vijf sessies: 3 inwijdingssessies, 1x helende inzichtssessie en een ervaringssessie. Data: vrijdag 18 maart (sessie 1), 8 april (sessie 2), 29 april (sessie 3), 20 mei (sessie 4), 1 juli (sessie 5). Deelnemers: 2 - 3 personen. Tijd: 11.00 - 16.00/ 17.00 uur uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 525,- incl. 5 sessies, inwijdingssteen, coaching/ begeleiding ter plekke en online plus een handout. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

Je kunt de inwijdingen met recht een diep helingsproces noemen, die vooral in stilte en liefdevol verloopt. Het is een cadeau aan jezelf, één voor het leven. De ontvangst van de rites start en/ of versterkt het proces om zo volledig te komen tot wie je werkelijk bent. De uitwerking van Munay-Ki zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven: in het werk, relatie, vrienden, gezin etc. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn waardoor je meer energie ervaart, waardoor je met vreugde door het leven gaat.

N.B.: Bij de Munay-Ki wordt niet gewerkt met symbolen. De rites worden puur op energetische niveau doorgegeven en kunnen daardoor prima samengaan met andere inwijdingen die wel met symbolen werken zoals b.v. bij Reiki. Kijk ook bij de inhoud en achtergrond, hier kun je nog meer ontdekken over de Munay-Ki.

Liever individueel?

Wil je liever niet meedoen in een groepsessie? Het is mogelijk om de Munay Ki een op een te ontvangen. Je krijgt de negen rites dan met een gerichte coaching en begeleiding op maat. De sessies vinden plaats in de praktijk in Den Haag. Aanmelden: via het contactformulier.

Herkomst Munay-Ki

Al duizenden jaren lang voeren mensen over de hele aarde rituelen en initiaties uit. De initiaties van de Munay-Ki zijn gebaseerd op de inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inca's en van de volkeren en culturen uit de pre-Incatijd van de Andes en de Amazone. Ze worden gepresenteerd op de manier zoals ik ze van mijn mentors heb geleerd, helemaal gewist van de sporen van de culturen waar ze vandaan komen. Dit heb ik gedaan uit respect voor de inheemse tradities en om het idee te voorkomen dat Westerlingen traditionele sjamanen of Indianen kunnen worden. Ik bied deze initiaties aan met volle permissie van mijn mentor Don Manuel Quispe, die de laatste grote sjamaan was van de Q'ero Inca Natie. Elke fout of afwijking in haar presentatie is absoluut van mij afkomstig.

Deze initiaties zijn niet alleen inwijdingsfasen, maar waarschijnlijk stappen in de evolutie van de mensheid. Terwijl naties vechten voor een stukje grond en oorlogen voeren over een land, moeten wij de wijsheid vinden om vrede te creëren voor alle mensen. Terwijl onze ruimtetelescopen ons beelden laten zien van een immens en onmetelijk Universum, moeten we een menselijk verhaal vinden dat de sterren insluit. En terwijl ons vermogen om de wereld te vernietigen alleen maar groter wordt, worden we geroepen om op te staan en de taak op ons te nemen van het hoederschap over (en voor) alle schepping.

In essentie, gaan de initiaties over Hoederschap, je krijgt ze niet als prijs voor een fantastisch ego of als erkenning van welke prestatie dan ook, en ze maken iemand ook niet tot iemand heel speciaal. Integendeel, ze maken iemand op een unieke manier onbelangrijk. Want alleen dan kun je, vanuit een non-ego houding, waarachtig echt tot dienst zijn.

Tijdens hun bezoeken werd er door de Inca's nadrukkelijk op gewezen dat de initiaties niet voor ons individueel bedoeld zijn, maar dat ze er zijn om met anderen te delen. Ik heb ervaren dat ze niet zullen opbloeien, mits wij ze op onze beurt weer met veel Munay, met veel liefde, doorgeven aan anderen.

Alberto Villoldo (van de Munay-ki.org-site)