Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

Tao Touch Een bewust moment voor jezelf


Munay Ki

Het pad van Transformatie is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/ inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de Inka sjamanen – de Q’ueros. Munay Ki is jouw uitnodiging om naar totaal potentieel te groeien, op energetisch, emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Het is een uitnodiging om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De oude Inka wijsheid en ceremonies zullen je helpen om je inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je verdere ontwikkeling.

Je kunt de Munay Ki met recht een diep helingsproces noemen, dat vooral in stilte en liefdevol verloopt. Het is een cadeau aan jezelf, één voor het leven. De ontvangst van de rites start en/ of versterkt het proces om zo volledig te komen tot wie je werkelijk bent. De uitwerking van Munay Ki zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven: in het werk, relatie, vrienden, gezin etc. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn waardoor je meer energie ervaart, waardoor je met vreugde door het leven gaat. N.B.: Bij Munay Ki wordt er niet gewerkt met symbolen. De rites worden puur op energetische niveau doorgegeven en kunnen daardoor prima samengaan met andere inwijdingen die wel met symbolen werken b.v. Reiki.

Met ingang van november 2020 zal de Munay Ki in een vernieuwde opzet doorgegeven worden, bestaand uit totaal vijf maandelijkse sessies: 3 inwijdingssessies, 1x coachingsessie waarin je 4 persoonlijke krachtkaarten maakt n.a.v. de vier windrichtingen en een Earth Keepers Cirkel met een despacho. Data: zaterdag 28 november, 19 december, 16 januari, 13 februari en 13 maart. Deelnemers: 2 - 3 personen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 475,- incl. 5 sessies, inwijdingssteen, coaching/ begeleiding tussen de bijeenkomsten door, PDF reader en een ervaringsessie. Heb je de Munay ki eerder bij mij ontvangen: € 400,- Betaling in termijnen is mogelijk, informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 21 november a.s. via het contactformulier.

Ervaringsessie Munay Ki: wil je de Munay Ki zelf gaan doorgeven en wil je een moment om samen te oefenen, vraag dan een ervaringsessie aan. Tijd: op zaterdag van 12.00 - 15.00/ 16.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers). Deelnemers: 2 - 4 personen. Kosten: gratis mits je de Munay Ki bij mij hebt ontvangen en nog niet eerder een oefensessie hebt gedaan. Extra oefensessie: € 15,00 p.p. Aanmelden: via het contactformulier.


Wat is Munay Ki en wat doet het?

Munay Ki komt oorspronkelijk uit het Quecha en betekent zoveel als 'liefdevolle wilskracht' aangezien ze geen specifiek woord hebben voor 'liefde' noch voor 'wil'. De twee vormen voor de Q'ueros een geïntegreerd begrip. De ware kracht van onvoorwaardelijke liefde zonder afscheiding. De inwijdingsrites zijn door de Q'ueros (in samenwerking met Dr. Alberto Villoldo) aan de wereld geschonken, om gerichte ondersteuning te bieden in de veranderende energie van de aarde en haar bewoners.

De Munay-Ki rites zijn spirituele zaden welke in het lichtgevend energieveld verweven worden, zij vormen processen van transformatie. Het brengt daardoor onmiddellijke heling op energetisch niveau. Het reinigt jouw lichtend energieveld door het te ontdoet van psychische slib, dat door trauma’s in het verleden in de aura is achtergebleven.

Na deze reiniging ben je beter in staat de zware energie te transformeren naar lichte energie. Hierdoor zullen de chakra’s helder worden, het zorgt ervoor dat je een regenbooglichaam/ regenboogkleurig energieveld ontwikkelt. Hierbij beginnen de chakra’s te stralen met hun oorspronkelijke gloed, elke chakra in zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van een regenboog. Munay Ki vormt een pad van 'verlichting' en transformatie.

De frequenties van de inwijdingen ontwikkelen een gevoel van eenheid en verbonden zijn met al wat leeft op aarde. Het doet ons evalueren naar ons ware (spirituele) zelf, in verbinding met Spirit, goddelijke bron of pure kern. Daarbij zijn het middelen die ons in staat stellen om geleidelijk over te stappen op een hogere frequentie, en DNA en onze lichamen aan te passen aan de ontwikkeling die de aarde in deze tijd zelf ondergaat.

Waarom is Munay Ki belangrijk?

  • Het activeert het lichtend energieveld en diens kracht om te manifesteren, transformeren en te creëren.

  • Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van leven, jouw lichaam en de manier waarop je leeft (en de overgang welke wordt gemaakt na het fysieke sterven).

  • Het geeft een zekere verankering in de realisatie over jouw verlichte natuur.

Het menselijk bewustzijn is (met ingang van 2012) aan het proces begonnen van een grote ommezwaai - de overgang van homo sapiens naar de verlichte mens ofwel homo luminus. Dit is het moment om 'oude bagage' te transformeren, om jouw rechtmatige plek als Hoeder van de Aarde in te nemen en zodoende verantwoording te dragen voor De Aarde en al haar bewoners. We leven niet in afscheiding; we zijn één levend lichtorganisme welke onlosmakelijk met elkaar verbonden is - we zijn het echter vergeten. Het is tijd om het ons te herinneren.

Hoe verder nadat je de inwijdingen hebt mogen ontvangen?

Behalve de initiaties ontvang je mondelinge informatie en zullen indien nodig energetische voorbereidingen (o.a. meditatieve oefening) plaatsvinden. Behalve de inwijdingssteen ontvang je na de laatste rite eveneens een PDF reader met alle benodigde informatie. Er wordt in de workshops bewust gekozen voor PDF readers zodat je zelf te keus hebt of je dit wilt printen of niet. Dit om onnodig papiergebruik te voorkomen en dus als geste aan Moeder Aarde.

Zodra je alle initiaties en de oefensessie hebt ontvangen, kun je ze (± vanaf 3-4 maanden na ontvangst van de Munay Ki plus wanneer jij zelf daar klaar voor bent) op jouw beurt weer doorgeven aan vrienden, familie en cliënten. De oefensessie wordt pas ingepland wanneer jij er klaar voor bent en besluit de rites door te willen geven. Tegen de tijd dat je daar aan toe bent kan je contact opnemen, we zullen dan een oefensessie inplannen.

De Q'ueros hebben helder aangegeven dat de inwijdingen niet slechts voor de individu zijn bedoeld. Het is volgens hen niet de bedoeling de inwijdingen alleen maar te ontvangen, het doorgeven van de rites ondersteunt en versterkt namelijk ook de ontwikkeling van de (door jou) ontvangen energetische zaden. Munay Ki is aan de wereld gegeven voor een ieder ter ondersteuning van al het leven op Aarde en daarom geef je Munay-Ki door, in liefde - in Munay!

Herkomst Munay ki

De herkomst van de initiaties van de Munay-ki, verantwoording van Alberto Villoldo: (van de Munay-ki.org-site)

Al duizenden jaren lang voeren mensen over de hele aarde rituelen en initiaties uit. De initiaties van de Munay-ki zijn gebaseerd op de inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inka's en van de volkeren en culturen uit de pre-Incatijd van de Andes en de Amazone. Ze worden gepresenteerd op de manier zoals ik ze van mijn mentors heb geleerd, helemaal gewist van de sporen van de culturen waar ze vandaan komen. Dit heb ik gedaan uit respect voor de inheemse tradities en om het idee te voorkomen dat Westerlingen traditionele sjamanen of Indianen kunnen worden. Ik bied deze initiaties aan met volle permissie van mijn mentor Don Manuel Quispe, die de last great medicine man, de laatste grote sjamaan was van de Q'ero Inca Natie. Elke fout of afwijking in haar presentatie is absoluut van mij afkomstig.

Deze initiaties zijn niet alleen inwijdingsfasen, maar waarschijnlijk stappen in de evolutie van de mensheid. Terwijl naties vechten voor een stukje grond en oorlogen voeren over een land, moeten wij de wijsheid vinden om vrede te creëren voor alle mensen. Terwijl onze ruimtetelescopen ons beelden laten zien van een immens en onmetelijk Universum, moeten we een menselijk verhaal vinden dat de sterren insluit. En terwijl ons vermogen om de wereld te vernietigen alleen maar groter wordt, worden we geroepen om op te staan en de taak op ons te nemen van het stewardship, het hoederschap over alle schepping.

In essentie, gaan de initiaties over stewardship, over het Hoederschap, Je krijgt ze niet als prijs voor een fantastisch ego of als erkenning van welke prestatie dan ook, en ze maken iemand ook niet tot iemand heel speciaal. Integendeel, ze maken iemand op een unieke manier onbelangrijk. Want alleen dan kun je, vanuit een non-ego houding, waarachtig echt tot dienst zijn.

Tijdens hun bezoeken aan de Verenigde Staten, werd er door de Inka's nadrukkelijk op gewezen dat de initiaties niet voor ons individueel bedoeld zijn, maar dat ze er zijn om met anderen te delen. Ik heb ervaren dat ze niet zullen opbloeien, mits wij ze op onze beurt weer met veel Munay, met veel liefde, doorgeven aan anderen.

In Munay,

Dr. Alberto Villoldo Phd.

Maart 2007