Oervrouw

Het Pad van Oervrouw is een Rite van de Baarmoeder Intensive waarin verdieping en healing centraal staat. Een absolute aanrader als jij je werkelijk wilt onderdompelen in de flow en energie van de Divine Feminine waarin je gericht aandacht geeft aan healing van pijnpunten en herhalende patronen door oude verhalen c.q. overtuigingen, die verweven zijn in de voorouderlijke lijn, los te koppelen zodat je echt in je eigen kracht kunt gaan staan.

Heb je de behoefte om nu een transformerende stap voor jezelf te nemen? Wil je bewust(er) de ruimte nemen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, healing en bewustwording? Dan is deze workshopserie voor jou bestemt want het is speciaal bedoeld voor de vrouw die haar innerlijke pad vanuit compassie voor zichzelf wilt aangaan.

Wat is Oervrouw? In de duisternis en verstilling van onze baarmoeder vinden we haar essentiële energie. Lange tijd is ze onderdrukt, genegeerd en weggestopt met als gevolg dat we zijn vergeten hoe ze aanvoelt. Haar kracht is dusdanig negatief bestempeld waardoor we niet hebben geleerd hoe we haar écht in de wereld kunnen brengen en laat dit nu net zo nodig zijn. Het is dus de hoogste tijd om diepgaand (opnieuw) kennis te maken en haar energie te herstellen. Met de sjamanistische inwijding/ rituelen, energetische opstellingen, licht- en schaduwwerk en coaching, zul je de verbinding vanuit de wortels herstellen en bekrachtig je hiermee jouw natuurlijke flow want dit is puur thuiskomen in je eigen (baarmoeder)kracht.

Data: start zaterdag 3 december (sessie 1: wat neem je mee op reis?), 7 januari (sessie 2: sjamanistische voorouderlijke oefening met aandacht voor groei en healing vanuit de persoonlijke schaduwkant), 4 februari (sessie 3: inwijding Rite van de Baarmoeder), 25 februari (sessie 4: sjamanistische voorouderlijke oefening met aandacht voor groei en healing vanuit de persoonlijke lichtkant), 25 maart (sessie 5: Womb Keepers Cirkel (despacho maken en afronding). Tijd: van 11.00 - 16.30/ uiterlijk 17.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep houd ik bewust kleiner zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo.

Investering in jezelf: € 555,- Betaling in termijnen is mogelijk: na aanbetaling betaal je in drie vaste termijnen. Informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 26 november a.s. via het contactformulier.

Het Pad van Oervrouw omvat in totaal vijf bijeenkomsten bestaande uit o.a.: 1x Rite van de Baarmoeder, coaching tijdens de sessies en online (incl. 6 reflectie opdrachten om voor te bereiden en te verdiepen), 2x energetische opstellingsoefeningen (systemisch werk) aan de hand van een specifiek thema, 1x dank- en healingsoffer. (Dit is zonder ervaringssessie. Wil je zelf graag leren hoe je zelf de Rite van de Baarmoeder doorgeeft? Dan is een ervaringssessie aan te raden, dit kun je desgewenst apart aanvragen).

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.


Het Pad van Oervrouw past bij als je:

  • Liefdevol deze reis durft aan te gaan.

  • Je eigen (beperkende) patronen alsook die van de vrouwen (en mannen) die je zijn voorgegaan vanuit mededogen in de ogen wilt kijken en healing wenst te geven aan een ieder (7 generaties ervoor, 7 generaties erna).

  • Oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Met zachte focus (opnieuw) kennis wilt maken met het helend vuur van je baarmoeder (ook als je geen baarmoeder meer hebt).

  • Je eigen (energetische) essentie wilt leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

  • Werkelijk wilt investeren in een meer ontspannen en verbonden JIJ.

  • Jouw eerdere Rite van de Baarmoeder verder wilt verdiepen of bij een eerste kennismaking juist gelijk de diepte in wenst te gaan.