Oervrouw

Het Pad van Oervrouw is een Rite van de Baarmoeder Intensive waarin verdieping en healing centraal staat. Een absolute aanrader als jij je werkelijk wilt onderdompelen in de flow en energie van de Divine Feminine waarin je gericht aandacht geeft aan transformatie van pijnpunten en herhalende patronen door oude verhalen c.q. overtuigingen, die verweven zijn in de voorouderlijke lijn, los te koppelen zodat je echt in je eigen kracht kunt gaan staan.

Heb je de behoefte om nu een transformerende stap voor jezelf te nemen? Wil je bewust(er) de ruimte nemen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, healing en bewustwording? Dan is deze workshopserie voor jou bestemt want het is speciaal bedoeld voor de vrouw die haar innerlijke pad vanuit compassie voor zichzelf wil aangaan.

Met de sjamanistische inwijding/ rituelen, energetische opstellingen, licht- en schaduwwerk en coaching, zul je de verbinding vanuit de wortels herstellen en bekrachtig je hiermee je natuurlijke flow want dit is puur thuiskomen in je eigen (baarmoeder)kracht.

Het Pad van Oervrouw is voor jou bestemt als je voor het eerst komt kennismaken met de inwijding alsook wanneer je de rite al eerder hebt ontvangen. Dit is met recht een krachtige en liefdevolle investering in jezelf te noemen. Dit is een unieke cursus qua een samenstelling die vooralsnog niet standaard in het reguliere programma wordt opgenomen en daardoor uitermate geschikt voor jouw persoonlijke ontwikkelingsreis, dit wil je niet missen

Data: start zaterdag 20 augustus (sessie 1: introductie & kennismaking), 10 september (sessie 2: sjamanistische voorouderlijke oefening met aandacht voor groei- en pijnstukken vanuit de persoonlijke schaduwkant), 1 oktober (sessie 3: inwijding Rite van de Baarmoeder), 29 oktober (sessie 4: sjamanistische voorouderlijke oefening met aandacht voor groei- en pijnstukken vanuit de persoonlijke lichtkant), 19 november (sessie 5: Womb Keepers Cirkel (despacho maken en afronding). Tijd: van 11.00 - 16.30/ uiterlijk 17.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep houd ik bewust kleiner zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 555,- Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 13 augustus a.s. via het contactformulier.

Het Pad van Oervrouw omvat in totaal vijf bijeenkomsten bestaande uit o.a.: 1x Rite van de Baarmoeder, coaching tijdens de sessies en online (incl. 6 reflectie opdrachten om voor te bereiden en te verdiepen), 2x energetische opstellingsoefeningen (systemisch werk) aan de hand van een specifiek thema, 1x dank- en healingsoffer. (Dit is zonder ervaringssessie voor het leren doorgeven van de Rite van de Baarmoeder, dit kan desgewenst apart worden aangevraagd).

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.

Is het Pad van Oervrouw iets voor jou?


Deze Rite van de Baarmoeder Intensive is voor jou als:

  • Jij liefdevol de uitdaging durft aan te gaan.

  • Jij je eigen (beperkende) patronen alsook die van de vrouwen (en mannen) die je zijn voorgegaan vanuit mededogen in de ogen wil zien en healing wenst te geven aan een ieder (7 generaties ervoor, 7 generaties erna).

  • Jij oude angst en pijn wil transformeren naar eigen kracht.

  • Jij met zachte focus (opnieuw) kennis wil maken met het helende vuur van je baarmoeder (ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt).

  • Jij je eigen (energetische) essentie wil leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

  • Jij werkelijk wil investeren voor een meer ontspannen en verbonden JIJ.

  • Jij jouw eerdere Rite van de Baarmoeder verder wil verdiepen of bij een eerste kennismaking juist gelijk de diepte in wenst te gaan.