Rite van de Baarmoeder Workshops

Womb Rite (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Je kunt meer lezen over de achtergrond van de Rite van de Baarmoeder.

Hier vind je alles over de komende workshops. Voortaan wordt de inwijding op zaterdagmiddag gegeven bij nieuwe of volle maan en is het aantal deelnemers maximaal 4 vrouwen. Zo is er voldoende ruimte voor het healingsproces.

Wil je de inwijding ontvangen maar doe je dit liever in een individuele sessie, duo sessie of met een eigen groep in de praktijk in Den Haag? Dat is ook mogelijk, zie de overige info van de Rite van de Baarmoederof neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

N.B.: Ben je onbekend met deze inwijding, met mij of m'n manier van 'werken'? Vooraf is er dan een (vrijblijvend) telefonisch intake gesprek, zo krijg je inzicht in wat je kunt verwachten en kunnen we eerst nader met elkaar kennismaken.

Voor deze inwijding sta ik officieel geregistreerd als Womb Keeper op: theriteofthewomb.com

Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder

  • Inwijding maart: vrijdag 18 maart a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 16.30 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 11 maart a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo.

  • Inwijding mei: zaterdag 14 mei a.s. (volle maan en - verduistering). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 16.30 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 7 mei a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo en Cathy de Geest.

De Rite van de Baarmoeder omvat: 1x de rite en een reader (excl. ervaringssessie). Wil je de inwijding zelf ook doorgeven? Dan kun je een ervaringssessie aanvragen.

Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.