Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensRite van de Baarmoeder Workshops

Womb Healing (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Je kunt meer lezen over de achtergrond van de Rite van de Baarmoeder.

Hier vind je alles over de komende workshops. Voortaan wordt de inwijding op zaterdagmiddag gegeven bij nieuwe of volle maan en is het aantal deelnemers maximaal 4 vrouwen. Zo is er voldoende ruimte voor het healingsproces.

Bij de meeste groepsinwijdingen zal Jacqueline de enige Womb Keeper zal zijn. Indien de agenda het toelaat zullen Cathy en Nelleke afwisselend samen met haar de rites verzorgen.

Wil je de inwijding ontvangen maar doe je dit liever in een individuele sessie, miscchien samen met een vriendin/ zus/ moeder in een duosessie of in een eigen groep (3-4 personen) in de praktijk in Den Haag? Dat kan allemaal: informeer gerust naar de mogelijkheden of zie de overige info van de Rite van de Baarmoeder.

Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder

Inwijding januari: zaterdag 30 januari a.s. (volle maan). Deelnemers: i.v.m. de vernieuwde COVID maatregel van maximaal 1 bezoeker is de inschrijving gesloten. . Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 23 januari a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

Inwijding juni: zaterdag 26 juni a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 19 juni a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

Inwijding november: zaterdag 20 november 2021 a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 13 november a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

De Rite van de Baarmoeder omvat: 1x de rite en een reader (excl. ervaringssessie). Wil je de inwijding zelf ook doorgeven? Dan is de ervaringssessie een fijne aanrader. Kijk verder op de pagina voor meer informatie en aanmelding.

Rite van de Baarmoeder Intensive (Godin Essentie)

Wil je liever niet met een groepsessie meedoen? Werk je liever een op een? Dat kan met de individuele sessie van de Rite van de Baarmoeder: hierin ontvang je, naast de inwijding, een gerichte coaching en begeleiding om maat. Aanmelden individuele sessie via het contactformulier.

Je kunt ook zelf een groep samenstellen met vrouwen naar keuze (3 - 4 vrouwen) of in een duosetting. De inwijding is echt prachtige gelegenheid om samen met goede vriendinnen te doen, met zussen of meerdere generaties vrouwen uit een familie. De inwijding vindt plaats in de praktijk in Den Haag. Aanmelden eigen groepsessie via het contactformulier.

Ervaringssessie Rite van de Baarmoeder

Wil je rite zelf gaan doorgeven en heb je de behoefte om in een fijne setting dit eerst zelf de energie als Womb Keeper te ervaren en te oefenen? Tijdens de sessie krijg je hier alle ruimte voor.

Ervaringssessie: op aanvraag (vrijdag- of zaterdagmiddag). Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur (afhankelijk van het aantal deelneemsters) Kosten: € 30,- Aanvragen: via het contactformulier.

Voortaan wordt er een vergoeding voor gevraagd indien je hebt meegedaan aan de Rite van de Baarmoeder, ongeacht of dit in een groep, een duosessie of in een individuele sessie is ontvangen N.B. de ervaringssessie wordt alleen op verzoek (bij minimaal 2 aanvragen) ingepland.  

Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.

Testemonials Rite van de Baarmoeder

  • 'De inwijding was zacht, rond, steunend, patroon doorbrekend, inzichtgevend. Je manier van begeleiden in deze inwijding is iets natuurlijks en zo liefdevol, open en eerlijk. Dank je wel Jacqueline! Ik voel me gezien! Geaccepteerd en accepteer mijzelf in heel mijn zijn. Alles is gezien, gehoord en gevoelt wat nodig was in dit moment bij deze eerste rite. De goede zorg en nazorg ervaar ik als ondersteunend, vrolijk en krachtig. Nu paar weken later; Wauw….wat een helende reis. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Sistercirkel is alles omvattend. Een thuiskomen. Mijn ervaring geef ik graag door. Gevoel van WELKOM. Wat wil ik delen? Sisterhood.' A.R.

  • 'Iedere vrouw zou moeten deelnemen aan de Rite vd Baarmoeder, het versterkt de vrouwelijke band, elkaar niet beconcurreren maar steunen. Jacqueline en Nelleke, jullie zijn warme vrouwen die een veilige setting creëren, die je proces zien en je daarbij de juiste ondersteuning geven'. Anita

  • 'Jacqueline begeleid de Rite van de Baarmoeder met aandacht, professionaliteit, warmte en liefde. Het was een mooie, helende en verbindende middag, het ritueel werkt nog diep na. Dankbaar.' Michelle Shanti

  • 'De middag van de Rite van de Baarmoeder zelf heb ik als heel liefdevol en ondersteunend ervaren, ik voelde me gelijk thuis bij Jacqueline, en samen met de andere vrouwen ontstond er een mooie en veilige space voor ons allemaal. Ik had het gevoel dat Jacqueline erg veel ervaring heeft in het begeleiden van anderen door dit soort processen, omdat zij in staat is om precies de juiste ondersteuning te bieden die in het moment voor mij nodig was, en te kunnen helpen/inspireren wanneer ik even vastliep, maar dan op zo'n manier dat het nog wel vanuit mezelf kwam. Verder voelde ik direct na de workshop een soort rustige kracht over me heen komen, alsof ik er weer aan herinnert ben wie ik ben en wat ik allemaal kan. Op fysiek gebied merk ik dat mijn menstruatie eindelijk weer regelmatig is. Ik heb ook veel meer zin in dingen, een soort nieuwe energie en verlangens om nieuwe dingen te ontdekken en te leren, en nog dieper in mezelf te duiken en mezelf verder te ontwikkelen. Heel erg fijn. Ik heb nu wel het gevoel dat ik beter bij mijzelf kan blijven, en dat ik beter geaard kan zijn wanneer ik daar bewust even bij stilsta.' S.Z.