Rite van de Baarmoeder Workshops

Womb Healing (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Je kunt meer lezen over de achtergrond van de Rite van de Baarmoeder.

Hier vind je alles over de komende workshops. Voortaan wordt de inwijding op zaterdagmiddag gegeven bij nieuwe of volle maan en is het aantal deelnemers maximaal 4 vrouwen. Zo is er voldoende ruimte voor het healingsproces.

Wil je de inwijding ontvangen maar doe je dit liever in een individuele sessie, miscchien samen met een vriendin/ zus/ moeder in een duosessie of in een eigen groep (3-4 personen) in de praktijk in Den Haag? Dat kan allemaal: informeer gerust naar de mogelijkheden of zie de overige info van de Rite van de Baarmoeder.

Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder

Inwijding januari 2022: zaterdag 15 januari a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 11.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 8 januari a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo.

Inwijding mei 2022: zaterdag 14 mei a.s. (volle maan en - verduistering). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 11.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Aanmelden: s.v.p. voor 7 mei a.s. via het contactformulier. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo .

De Rite van de Baarmoeder omvat: 1x de rite en een reader (excl. ervaringssessie). Wil je de inwijding zelf ook doorgeven? Dan kun je een ervaringssessie aanvragen.


Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.