Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevens

Tao Touch Een bewust moment voor jezelf


Rite van de Baarmoeder Workshops

Womb Healing (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Je kunt meer over de inwijding en de mogelijkheden lezen bij achtergrond en info pagina van de Rite van de Baarmoeder.

Hier vind je alles over de komende workshops. Voortaan wordt de inwijding op zaterdagmiddag gegeven bij nieuwe of volle maan en is het aantal deelnemers maximaal 4 vrouwen. Dit om voldoende ruimte te bieden voor het healingsproces.

Bij de meeste inwijdingen zal Jacqueline de enige Womb Keeper zal zijn. Indien de agenda dit toelaat zullen Cathy en Nelleke afwisselend samen met haar de rites verzorgen.

Data voor de Rite van de Baarmoeder

 • Inwijding juli: zaterdag 4 juli a.s. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, deze groep is VOL. Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: inschrijving is gesloten. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo.

 • Inwijding september: zaterdag 5 september a.s. (volle maan) Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 29 augustus a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

 • Inwijding oktober: zaterdag 31 oktober a.s. (volle maan + Keltisch Nieuwjaar). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 24 oktober a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

 • Inwijding februari 2021: zaterdag 27 februari a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 20 februari a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

 • De Rite van de Baarmoeder omvat: 1 rite, 1x ervaringsessie en reader.

 • Je kunt de inwijding vaker ontvangen, heb je al eerder de basis rite bij ons ontvangen of bij een andere Womb Keeper en wil je nogmaals deelnemen? Dat kan. Bijdrage: € 25,-.

 • Wil je liever de Rite van de Baarmoeder in een eigen groep samen met vriendinnen, je zussen (3 - 4 vrouwen) etc. of in een duo setting (samen met een vriendin, zus, moeder) ontvangen? Lees dan verder op deze pagina of ga naar de overige info van de Rite van de Baarmoeder.

Wat zijn de mogelijkheden met de Rite van de Baarmoeder?

 • Je kunt de Rite van de Baarmoeder ook als individuele sessie aanvragen wanneer je liever niet in een groep werkt, met een groep vrouwen naar keuze (3 - 4 vrouwen) of in een duosetting. Het is echt fantastisch om te doen samen met goede vriendinnen, met zussen of meerdere generaties vrouwen uit een familie.

 • Wil je echt volledig aan de slag met een specifieke vraagstelling en healing dan is er een combinatie van de individuele Rite van de Baarmoeder en een healingsessie waarbij de healing als eerst wordt gegeven. Informeer naar de mogelijkheden. Als je liever deelneemt aan de groepssessie dan kun je dit ook combineren met een healingssessie.

 • Wil je na de rite (als Womb Keeper) verder werken vanuit de Divine Energy dan is de Womb Keepers Cirkel een absolute aanrader.

Ervaringsessie Rite van de Baarmoeder

 • Een ervaringsessie is een terugkommoment (of oefensessie) na ontvangst van de Rite van de Baarmoeder. Het vormt een mogelijkheid om de rite met elkaar te oefenen, vragen te stellen en uit te wisselen. De bijeenkomst is vooral als je de rite echt zelf wil gaan doorgeven. Tevens toegankelijk voor Womb Keepers die hun rite via een andere inwijdster hebben ontvangen. De eerste inwijding (bij ons ontvangen) is inclusief 1 oefensessie.

 • Heb jij de eerste rite via een andere Womb Keeper ontvangen en je komt nogmaals een inwijding bij ons doen dan kun jij je apart aanmelden voor een ervaringsessie. De sessie is dan niet in de prijs van de inwijding inbegrepen.

 • Voor alle keren dat je na de eerste ervaringsessie wilt deelnemen vraag ik een bijdrage zowel voor cursisten als niet-cursisten (voor degenen die de inwijding via een andere Womb Keeper hebben ontvangen). Voorwaarde is wel dat je de rite reeds hebt ontvangen.

 • Ervaringsessie: zaterdag 18 juli a.s. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, nog 2 plaatsen vrij. Tijd: 12.00 - 16.00 uur (afhankelijk van het aantal deelneemsters) Kosten: gratis mits de rite bij mij ontvangen en nog geen oefensessie gedaan. Extra ervaringsessie: € 15,00 indien je al eerder hebt meegedaan is of wanneer je de rite elders hebt ontvangen. Aanmelden: voor 11 juli a.s. via het contactformulier.

 • N.B. de ervaringsessie wordt alleen 2x keer per jaar ingepland. Mocht je de inwijding willen doorgeven echter er is geen nieuwe oefensessie gepland, geef dit dan aan. Samen overleggen we wat er eventueel mogelijk is.

Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.

Testemonials Rite van de Baarmoeder

 • 'De inwijding was zacht, rond, steunend, patroon doorbrekend, inzichtgevend. Je manier van begeleiden in deze inwijding is iets natuurlijks en zo liefdevol, open en eerlijk. Dank je wel Jacqueline! Ik voel me gezien! Geaccepteerd en accepteer mijzelf in heel mijn zijn. Alles is gezien, gehoord en gevoelt wat nodig was in dit moment bij deze eerste rite. De goede zorg en nazorg ervaar ik als ondersteunend, vrolijk en krachtig. Nu paar weken later; Wauw….wat een helende reis. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Sistercirkel is alles omvattend. Een thuiskomen. Mijn ervaring geef ik graag door. Gevoel van WELKOM. Wat wil ik delen? Sisterhood.' A.R.

 • 'Iedere vrouw zou moeten deelnemen aan de Rite vd baarmoeder, het versterkt de vrouwelijke band, elkaar niet beconcurreren maar steunen. Jacqueline en Nelleke, jullie zijn warme vrouwen die een veilige setting creëren, die je proces zien en je daarbij de juiste ondersteuning geven'. Anita

 • 'Ik heb alles als heel goed, mooi en fijn ervaren. Met een fijne en liefdevolle begeleiding van Jacqueline heb ik een gevoel van lichter zijn door al het "oude" losgelaten te hebben. Ik zou zeker iemand willen aanraden om deel te nemen voor heling van je womb zielenstuk.' M.L.

 • 'Het was een hele mooie sessie. Vanaf het aanmelden voor de rite t/m het einde heb ik als heel goed ervaren. Er was voor iedereen aandacht. Het heeft weer veel dingen bij mij losgemaakt waarmee ik weer verder kan in mijn eigen ontwikkeling. Ik zou het iedereen aanraden, want het is een hele mooie belevenis en heel goed voor je eigen groei. Jullie zijn hele goede begeleidsters, liefdevol, adequaat en dit heb ik als heel prettig ervaren.' Anoniem