Rite van de Baarmoeder Workshops

Womb Rite (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Voor deze inwijding sta ik officieel geregistreerd als Womb Keeper op: theriteofthewomb.com.

N.B.: Ben je (nog) niet bekend met deze inwijding, met mij of m'n manier van 'werken'? Vooraf is er (vrijblijvend) een telefonisch oriëntatie gesprek, zo kunnen we eerst nader kennismaken en krijg je inzicht in wat je kunt verwachten.


Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder

  • Inwijding maart 2023: zaterdag 4 maart a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 24 februari a.s. via het contactformulier.

  • De Rite van de Baarmoeder groepssessie omvat: 1x de rite en een handout (dit is zonder ervaringssessie!).

  • Wil je liever de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1 sessie ontvangen? Tijdens de individuele-sessie-op-maat is er ruimte voor wat écht nodig is voor je persoonlijk proces. De inwijding geef ik op dinsdag- e/o vrijdagmiddag op afspraak. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 4 - 4,5 uur. Investering in jezelf: € 240,- (incl. 1x de rite, 1x vrouwen- óf mannenlijnopstelling, begeleiding op maat en handout, excl. ervaringsessie). Heb je extra tijd nodig tijdens deze sessie?: per 30 minuten betaal je € 30,- extra, bovenop de basisprijs. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier. Wil je meer ontdekken over de opzet van een individuele inwijding? Klik dan hier.

  • Heb je de inwijding bij mij ontvangen en wil je het zelf ook graag doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je duidelijk het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt ook duidelijk een verdere verdieping van je eigen inwijding. Bijdrage: € 50,00 p.p

  • Wil je als man de Rite van de Baarmoeder ontvangen? Ongemerkt en onbedoeld kun je in de baarmoeder (via de navelstreng) spanningen en energieën meekrijgen die een uitwerking kunnen hebben op jouw gevoel van thuis-zijn. Ervaar je terugkerende patronen die je lijken af te remmen om écht aanwezig te zijn in je eigen leven, gevoelens e/o intuïtie? Wil je de rem eraf halen en meer flow creëren? Dan kan de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1-sessie voor jou van toepassing zijn. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Heb je interesse? Ik creëer een veilige ruimte voor healing en je bent van harte welkom om vrijblijvend en respectvol te informeren naar de mogelijkheden. Aanmelden en meer info: s.v.p. via het contactformulier.

Herkomst de Rite van de Baarmoeder


De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.