Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk ook de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensTao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Praktijk voor traditionele oosterse geneeswijzen, balans coaching en bewustwordingRite van de Baarmoeder Workshops

Womb Healing (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen.

Je kunt meer over de inwijding en de mogelijkheden lezen bij achtergrond en info pagina van de Rite van de Baarmoeder. Op deze pagina vind je alles over de komende workshops.

Indien de agenda dit toelaat zullen Cathy en Nelleke afwisselend samen met Jacqueline de rites in Den Haag verzorgen. Er zijn ook inwijdingen waar Jacqueline de enige Womb Keeper zal zijn.

Vanaf januari 2020 wordt de inwijding op zaterdagmiddag gegeven (in plaats op vrijdagavond) bij nieuwe of volle maan en is het aantal deelnemers voortaan maximaal 4 vrouwen. Dit om voldoende ruimte te bieden voor het healingsproces.

Data voor de Rite van de Baarmoeder

 • Locatie Rite: Waldeck Den Haag. Datum: zaterdag 22 februari a.s. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, groep is vol. Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 15 februari a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo.

 • Volgende inwijding: zaterdag 11 april (volle maan) Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 16.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 4 april a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo

 • Volgende inwijdingen op de agenda: zaterdag 4 juli, 5 september en 31 oktober a.s. (onder voorbehoud).

 • De Rite van de Baarmoeder omvat: 1 rite, reader en 1 oefensessie. Als jij er klaar voor bent en besluit de rite zelf te willen doorgeven dan kun jij je inschrijven voor een oefensessie, bij minimaal 3 aanmeldingen zal hiervoor dan een datum worden ingepland.

 • Heb je al eerder de basis rite bij ons ontvangen of bij een andere Womb Keeper en wil je nogmaals deelnemen? Dat kan. Bijdrage: € 25,- zonder oefensessie (dit is niet van toepassing op de dagworkshop). Wil je een oefensessie bijwonen dan kun jij je hiervoor apart aanmelden.

 • Wil je liever individueel de Rite van de Baarmoeder ontvangen, op een eigen locatie met vriendinnen, je zussen etc. of wil je samen in een duo setting samen met je man, vriend, broer, vader de inwijding ontvangen? Lees dan verder op deze pagina of ga naar de overige info van de Rite van de Baarmoeder.

Wat zijn de mogelijkheden met de Rite van de Baarmoeder?

 • Je kunt de Rite van de Baarmoeder ook als individuele sessie aanvragen wanneer je liever niet in een groep werkt, of op locatie en met een groep vrouwen naar keuze. Het is echt fantastisch om te doen samen met jouw goede vriendinnen, met zussen of meerdere generaties vrouwen uit een familie.

 • Wil je echt volledig aan de slag met een specifieke vraagstelling en healing dan is er een combinatie van de individuele Rite van de Baarmoeder en een healingsessie waarbij de healing als eerst wordt gegeven. Informeer naar de mogelijkheden. Als je liever deelneemt aan de groepssessie dan kun je dit ook combineren met een healingssessie.

 • Wil je na de rite (als Womb Keeper) verder werken vanuit de Baarmoeder en de Divine Energy dan is de Womb Keepers Cirkel een absolute aanrader.

Oefensessie Rite van de Baarmoeder

 • Een oefensessie is een terugkommoment na ontvangst van de Rite van de Baarmoeder. Het vormt een mogelijkheid om de rite met elkaar te oefenen, vragen te stellen en uit te wisselen. De bijeenkomst is vooral als je de rite echt zelf wil gaan doorgeven. Tevens toegankelijk voor Womb Keepers die hun rite via een andere inwijdster hebben ontvangen. De eerste inwijding (bij ons ontvangen) is inclusief 1 oefensessie.

 • Heb jij de eerste rite via een andere Womb Keeper ontvangen en je komt nogmaals een inwijding bij ons doen dan kun jij je apart aanmelden voor een oefensessie. De oefensessie is dan niet in de prijs van de inwijding inbegrepen.

 • Voor alle keren dat je na de eerste oefensessie wilt deelnemen vraag ik een bijdrage zowel voor cursisten als niet-cursisten (voor degenen die de inwijding via een andere Womb Keeper hebben ontvangen). Voorwaarde is wel dat je de rite reeds hebt ontvangen.

 • Locatie Den Haag datum: zaterdag 4 april a.s. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, nog 1 plaats vrij. Kosten: gratis mits de rite bij mij ontvangen en nog geen oefensessie gedaan. Extra oefensessie: € 15,00 indien dit een extra oefensessie voor je is of wanneer je de rite elders hebt ontvangen. Aanmelden: s.v.p. voor 28 maart a.s. via het contactformulier. N.B.: Hierna wordt de oefensessie alleen nog op aanvraag ingepland als je de Rite van de Baarmoeder zelf wilt gaan doorgeven. Bij minimaal 3 aanmeldingen wordt dan een datum vastgesteld op een zaterdagmiddag.

Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.

Testemonials Rite van de Baarmoeder

 • 'De inwijding was zacht, rond, steunend, patroon doorbrekend, inzichtgevend. Je manier van begeleiden in deze inwijding is iets natuurlijks en zo liefdevol, open en eerlijk. Dank je wel Jacqueline! Ik voel me gezien! Geaccepteerd en accepteer mijzelf in heel mijn zijn. Alles is gezien, gehoord en gevoelt wat nodig was in dit moment bij deze eerste rite. De goede zorg en nazorg ervaar ik als ondersteunend, vrolijk en krachtig. Nu paar weken later; Wauw….wat een helende reis. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Sistercirkel is alles omvattend. Een thuiskomen. Mijn ervaring geef ik graag door. Gevoel van WELKOM. Wat wil ik delen? Sisterhood.' A.R.

 • 'Iedere vrouw zou moeten deelnemen aan de Rite vd baarmoeder, het versterkt de vrouwelijke band, elkaar niet beconcurreren maar steunen. Jacqueline en Nelleke, jullie zijn warme vrouwen die een veilige setting creëren, die je proces zien en je daarbij de juiste ondersteuning geven'. Anita

 • 'Ik heb alles als heel goed, mooi en fijn ervaren. Met een fijne en liefdevolle begeleiding van Jacqueline heb ik een gevoel van lichter zijn door al het "oude" losgelaten te hebben. Ik zou zeker iemand willen aanraden om deel te nemen voor heling van je womb zielenstuk.' M.L.

 • 'Het was een hele mooie sessie. Vanaf het aanmelden voor de rite t/m het einde heb ik als heel goed ervaren. Er was voor iedereen aandacht. Het heeft weer veel dingen bij mij losgemaakt waarmee ik weer verder kan in mijn eigen ontwikkeling. Ik zou het iedereen aanraden, want het is een hele mooie belevenis en heel goed voor je eigen groei. Jullie zijn hele goede begeleidsters, liefdevol, adequaat en dit heb ik als heel prettig ervaren.' Anoniem

 • 'Ik heb de rite ervaren als iets wat mij verder helpt om in mijn vrouwenkracht te staan. Het voelde kwetsbaar doch krachtig. Jacqueline en Cathy hielpen me heel goed om tot de essentie te komen van wat ik wilde loslaten en manifesteren. Fijn, zulke fijngevoelige vrouwen. De hele avond ademde iets bijzonders: iets ‘heiligs’ en toegewijds. Een paar nachten na de rite lag ik wakker van baarmoederkrampen en stuiterende inspiratie voor een nieuwe creatie op werkgebied. Toeval? Ik denk het niet. De tijd was rijp voor een geboorte. Dank jullie wel Jacqueline en Cathy.' J.K.

 • 'De uitleg, speciale aandacht en inwijding van Jacqueline heb ik als enorm prettig ervaren. Met veel geduld en liefde heb ik de inwijding mogen ervaren. Ook de afronding was ontspannen en liefdevol. Volledig het gevoel dat ik welkom was. Jacqueline heeft exact het juiste karakter en persoonlijkheid voor dit “vak” naast haar levenservaring helpen haar fijngevoelige zintuigen om dit te bekrachtigen en ondersteunen.' Melissa

 • 'Ik was aangenaam verrast dat er zeer jonge vrouwen erbij waren. Maar dat zegt wel hoe hard het nodig is om de vrouwelijke kant te laten ontwaken. Ikzelf ben het kwijt geraakt voor zeer lange tijd. Het zou “moeten” om deze wereld te redden, voor minder doen we het toch niet? Ik zie dat de vrouwelijke, YIN, aan het verdwijnen is en daarmee gaat alles minder goed in deze wereld. En dan gaat het ook niet zo goed met onszelf. Ik voelde me zeer lang “leeg” en zinloos. De vrouwen kunnen deze wereld weer in balans brengen. Vrouwen zijn de hoedsters van de Aarde. De kracht van de vrouwelijke voelen is onze recht. De inwijding bij Tao Touch biedt een heel aangename, veilige omgeving om jezelf te openen.' Gosia