Praktijk: Waldeck Den Haag

Contact: 06 126 95 700 (whatsapp/ sms) of via het contactformulier

Bekijk ook de privacy verklaring omtrent gebruik persoonsgegevensTao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Praktijk voor traditionele oosterse geneeswijzen, balans coaching en bewustwordingRite van de Baarmoeder Workshops

Womb Healing (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen.

Je kunt meer over de inwijding en de mogelijkheden lezen bij achtergrond en info pagina van de Rite van de Baarmoeder. Op deze pagina vind je alles over de komende workshops.

Indien de agenda dit toelaat zullen Cathy en Nelleke afwisselend samen met Jacqueline de rites in Den Haag verzorgen. Er zijn ook inwijdingen waar Jacqueline de enige Womb Keeper zal zijn.

Data voor de Rite van de Baarmoeder

 • Locatie Rite: Waldeck Den Haag. Datum: vrijdag 8 november a.s. Deelnemers: groep is VOL Tijd: 19.30 - 23.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 1 november a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo en Nelleke Staal.

 • Volgende inwijding (avondsessie): vrijdag 7 februari (volle maan) Deelnemers: 4 - 6 vrouwen. Tijd: 19.30 - 23.00 uur, uitloop is mogelijk, mede afhankelijk van de groepsgrootte en benodigde begeleiding. Bijdrage: € 45,00 Aanmelden: s.v.p. voor 1 februari a.s. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo.

 • De Rite van de Baarmoeder omvat: 1 rite, reader en 1 oefensessie. Als jij er klaar voor bent en besluit de rite zelf te willen doorgeven dan kun jij je inschrijven voor een oefensessie, bij minimaal 3 aanmeldingen zal hiervoor dan een datum worden ingepland.

 • Heb je al eerder de basis rite bij ons ontvangen of bij een andere Womb Keeper en wil je nogmaals deelnemen? Dat kan. Bijdrage: € 25,- zonder oefensessie (dit is niet van toepassing op de dagworkshop). Wil je een oefensessie bijwonen dan kun jij je hiervoor apart aanmelden.

 • Wil je liever individueel de Rite van de Baarmoeder ontvangen, op een eigen locatie met vriendinnen, je zussen etc. of wil je samen in een duo setting samen met je man, vriend, broer, vader de inwijding ontvangen? Lees dan verder op deze pagina of ga naar de overige info van de Rite van de Baarmoeder.

Wat zijn de mogelijkheden met de Rite van de Baarmoeder?

 • Je kunt de Rite van de Baarmoeder ook als individuele sessie aanvragen wanneer je liever niet in een groep werkt, of op locatie en met een groep vrouwen naar keuze. Het is echt fantastisch om te doen samen met jouw goede vriendinnen, met zussen of meerdere generaties vrouwen uit een familie.

 • Wil je echt volledig aan de slag met een specifieke vraagstelling en healing dan is er een combinatie van de individuele Rite van de Baarmoeder en een healingsessie waarbij de healing als eerst wordt gegeven tijdens nieuwe maan later gevolgd door de inwijding bij volle maan. Informeer naar de mogelijkheden. Als je liever deelneemt aan de groepssessie dan kun je dit ook combineren met een healingssessie echter hier wordt geen rekening gehouden met de flow van de maan.

 • Wil je na de rite (als Womb Keeper) verder werken vanuit de Baarmoeder en de Divine Energy dan is de Womb Keepers Cirkel een absolute aanrader.

Oefensessie Rite van de Baarmoeder

 • Een oefensessie is een terugkommoment na ontvangst van de Rite van de Baarmoeder. Het vormt een mogelijkheid om de rite met elkaar te oefenen, vragen te stellen en uit te wisselen. De bijeenkomst is vooral als je de rite echt zelf wil gaan doorgeven. Tevens toegankelijk voor Womb Keepers die hun rite via een andere inwijdster hebben ontvangen. De eerste inwijding (bij ons ontvangen) is inclusief 1 oefensessie.

 • Heb jij de eerste rite via een andere Womb Keeper ontvangen en je komt nogmaals een inwijding bij ons doen dan kun jij je apart aanmelden voor een oefensessie. De oefensessie is dan niet in de prijs van de inwijding inbegrepen.

 • Voor alle keren dat je na de eerste oefensessie wilt deelnemen vraag ik een bijdrage zowel voor cursisten als niet-cursisten (voor degene die de inwijding via een andere Womb Keeper hebben ontvangen). Voorwaarde is wel dat je de rite reeds hebt ontvangen.

 • Locatie: Waldeck Den Haag: Voortaan wordt de oefensessie alleen nog op aanvraag ingepland als je de Rite van de Baarmoeder zelf wilt gaan doorgeven. Bij minimaal 3 aanmeldingen wordt een datum vastgesteld. Deelnemers: 3 - 6 vrouwen. Wanneer: Op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Data: alleen op aanvraag. Bijdrage: € 15,00 indien dit een extra oefensessie voor je is of wanneer je de rite elders hebt ontvangen. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

Herkomst de Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder - Womb Healing is oorspronkelijk afkomstig van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied.

Marcela Lobos werd in 2002 voor het eerst bewust van de lading die een vrouw kan opslaan in haar baarmoeder. Later volgde een minstens zo'n intense gewaarwording toen ze de angst en trauma's die ze door haar leven in Chili had opgebouwd in een droom mocht loslaten met als symboliek de geboorte van een dode baby.

Ze studeerde toen reeds aan de school van de The Four Winds en vanaf dat moment hebben de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam haar begeleid en opgeleid om de vrouwenlijn krachtiger en sterker te maken zodat de Rite van de Baarmoeder in de wereld kon komen.

In 2014 was het zover en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers. Meer lezen? Ga dan naar de officiële website voor de Rite of the Womb.

Testemonials Rite van de Baarmoeder

 • 'Ik heb de rite ervaren als iets wat mij verder helpt om in mijn vrouwenkracht te staan. Het voelde kwetsbaar doch krachtig. Jacqueline en Cathy hielpen me heel goed om tot de essentie te komen van wat ik wilde loslaten en manifesteren. Fijn, zulke fijngevoelige vrouwen. De hele avond ademde iets bijzonders: iets ‘heiligs’ en toegewijds. Een paar nachten na de rite lag ik wakker van baarmoederkrampen en stuiterende inspiratie voor een nieuwe creatie op werkgebied. Toeval? Ik denk het niet. De tijd was rijp voor een geboorte. Dank jullie wel Jacqueline en Cathy.' J.K.

 • 'Ik heb de rite ondervonden als een heel bijzondere gebeurtenis. In één avond bouw je een band op met de andere vrouwen en met alle vrouwen op deze planeet. Ik ben er veel sterker en zelfverzekerder door geworden. Voel mij letterlijk ook flinker! Sterkte vanuit de onderbuik, waar ik wist dat die zat maar hij kreeg de kans niet. Heel veel dank dat ik dit mee mocht maken' T.J.

 • 'De Rite van de Baarmoeder was een zeer krachtige en tevens zachte Rite dit keer voor me. De vele puzzelstukjes werden steeds helderder voor me. Fijn de ruimte te mogen en kunnen nemen, om echt van binnen uit de woorden te zoeken en vinden. En net daar gecoacht te worden, waar nodig. Ligt voor mijn gevoel erg nauw, maar voelde goed aan. Mooie avond zo en met voor mij ook super beVRIJdend resultaat.' Anoniem

 • 'De uitleg, speciale aandacht en inwijding van Jacqueline heb ik als enorm prettig ervaren. Met veel geduld en liefde heb ik de inwijding mogen ervaren. Ook de afronding was ontspannen en liefdevol. Volledig het gevoel dat ik welkom was. Jacqueline heeft exact het juiste karakter en persoonlijkheid voor dit “vak” naast haar levenservaring helpen haar fijngevoelige zintuigen om dit te bekrachtigen en ondersteunen.' Melissa

 • 'Ik was aangenaam verrast dat er zeer jonge vrouwen erbij waren. Maar dat zegt wel hoe hard het nodig is om de vrouwelijke kant te laten ontwaken. Ikzelf ben het kwijt geraakt voor zeer lange tijd. Het zou “moeten” om deze wereld te redden, voor minder doen we het toch niet? Ik zie dat de vrouwelijke, YIN, aan het verdwijnen is en daarmee gaat alles minder goed in deze wereld. En dan gaat het ook niet zo goed met onszelf. Ik voelde me zeer lang “leeg” en zinloos. De vrouwen kunnen deze wereld weer in balans brengen. Vrouwen zijn de hoedsters van de Aarde. De kracht van de vrouwelijke voelen is onze recht. De inwijding bij Tao Touch biedt een heel aangename, veilige omgeving om jezelf te openen.' Gosia