Summer School Special

Womb in Bloom - het Pad van Licht en Schaduw is een verdiepende reis waarin de Rite van de Baarmoeder centraal staat en is bedoeld voor de vrouw die haar pad van licht en schaduw vanuit liefdevolle toewijding aangaat. Een absolute aanrader als je vanuit compassie en met de energie van de Divine Feminine gericht aandacht wil geven aan transformatie van pijnpunten, oude patronen en bewustwording. Heb je de behoefte om nu een helende en transformerende stap voor jezelf te nemen? Wil je deze zomer bewust(er) de ruimte nemen voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze Summer School Special voor jou.

Met behulp van o.a. de inwijdingen en gericht energiewerk, sjamanistische terugstapoefeningen evenals coaching, herstel en bekrachtig je de verbinding met jouw natuurlijke flow want dit is puur thuiskomen in je eigen kracht. Dit is bedoeld voor de vrouw die voor het eerst komt kennismaken met de inwijding alsook wanneer je de rite al eerder hebt ontvangen. Dit is met recht een krachtige investering in jezelf te noemen.

Een Summer School Special wordt slechts eens in de zoveel tijd gegeven en zal verder niet (meer) in het reguliere programma worden opgenomen. Een unieke kans dus in jouw persoonlijke ontwikkelingsreis als je verdere verdieping wenst.

Data: start zaterdag 25 juni (sessie 1: sjamanistische voorouderlijke terugstapoefening met aandacht voor groei- en pijnstukken vanuit je schaduwkant), 23 juli (sessie 2: inwijding Rite van de Baarmoeder), 20 augustus (sessie 3: sjamanistische voorouderlijke terugstapoefening met aandacht voor groei- en pijnstukken vanuit je lichtkant ), 24 september (sessie 4: inwijding Rite van de Baarmoeder) en 12 november (sessie 5: afronding en ervaringssessie waarin je zelf leert om de Rite van de Baarmoeder door te geven. Je ontvangt 4x online reflectie opdrachten om de inwijding/ sessies verder bewust te worden en te voeden. Tijd: van 11.00 - 16.00 uur. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. De groep is bewust kleiner zodat er meer ruimte is voor een gerichte ondersteuning. Investering in jezelf: € 525,- hiervoor krijg je o.a. 2x rite vd baarmoeder, begeleiding tijdens de bijeenkomsten + 2x inzicht- en coachingsssessie + 1x ervaringssessie (incl. instructie voor het geven van de rite) + reflectieopdrachten online + handout. Aanmelden: s.v.p. voor 18 juni via het contactformulier.

N.B.: Vooraf is er een korte, telefonische intake om nader kennis te maken en te zien of dit pad momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.

De cursus omvat in totaal vijf bijeenkomsten bestaande uit o.a.: 2x Rite van de Baarmoeder, intuïtieve coaching, 2x energetische opstellingsoefeningen (systemisch werk) aan de hand van een specifiek thema. Hiermee krijg je verder inzicht in de diepere laag van jezelf. Summer School wordt in het najaar afgesloten met een ervaringssessie.

Is de Summer School Special iets voor jou?


Het pad van Licht en Schaduw is voor jou als:

  • Jij liefdevol de uitdaging durft aan te gaan.

  • Jij met mededogen je eigen (beperkende) patronen in de ogen wilt zien.

  • Jij oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Jij jouw eigen (energetische) essentie wilt leren kennen middels licht- en schaduwwerk.

  • Jij werkelijk wilt investeren voor een meer ontspannen en verbonden JIJ.