Womb Keepers Cirkel

De Womb Keepers Cirkel is speciaal voor vrouwen die de Rite van de Baarmoeder al hebben ontvangen, ongeacht of je deze nu doorgeeft of niet.

Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op de heling van de Divine Feminine (in jezelf en daarmee in de wereld) als ook de balans van de heilige twee-eenheid (feminine-masculine) als geheel. Dit doen we door middel van het maken van een despacho (dank- en healingsoffer), een meditatie/ trancereis of wat er op dat moment nodig is. De cirkel zal iedere keer een ander energetisch (healings) thema hebben. Met dit thema doe jij jouw eigen innerlijke werk zowel in de voorbereiding als tijdens de sessie zelf.

In 2020 zal de Womb Keepers Cirkel alleen gegeven worden in de trainingen van de Godin Essentie: MaanGodin en AardeGodin.

  • Locatie: Den Haag. Datum: n.v.t. Tijd: vrijdag van 19.30 - 22.30 uur en zaterdag van 13.00 - 16.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers). Thema: n.v.t. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. Bijdrage: € 45,00 p.p. (cursisten en niet-cursisten). Aanmelden: s.v.p. via contactformulier.

  • Voorwaarde: de Rite van de Baarmoeder dien je reeds te hebben ontvangen. Het maakt overigens niet uit of dit bij ons of bij een andere Womb Keeper is geweest.

  • N.B.: De Womb Keepers Cirkel is geen oefensessie en de inwijding zal niet worden herhaald. Indien je dit wel wenst meld je dan aan voor de Rite of oefensessie.

Inspiratie